Pasgeboren dochtertje Jim Bakkum opgenomen in ziekenhuis

De pasgeboren Molly, het derde kindje van Jim Bakkum en Bettina Holwerda, moest vanwege een infectie opgenomen worden in het ziekenhuis. Op 1 maart werd de prachtige Molly geboren. Niet lang daarna werd bij haar een infectie geconstateerd en moest ze twaalf dagen in het ziekenhuis blijven. Dit leverde een aantal intense en spannende dagen op voor de ouders.

“Wat volgde waren twaalf dagen met pieken en dalen”, zo schrijft Jim zelf op Instagram.

Dochtertje Molly
Het nieuws dat de kleine Molly met een infectie moest worden opgenomen in het ziekenhuis maakte Jim zelf bekend via Instagram. “Ons kleine meisje moest worden opgenomen met een infectie en wat volgde waren twaalf dagen met pieken en dalen”, zo schrijft de zanger op Instagram. Gelukkig is de kleine Molly weer helemaal gezond en is ze inmiddels weer thuis bij haar ouders. “We zijn compleet!”

Dank een ziekenhuispersoneel
De vader van drie grijpt ook direct de gelegenheid aan om het ziekenhuispersoneel te bedanken. Zij hebben de afgelopen dagen voor de kleine Molly gezorgd. “Liefde voor het verzorgend personeel in het ziekenhuis en voor alle ouders die deze intenste spanning moeten ondergaan met kindjes in het ziekenhuis.” Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda kregen op 1 maart dochtertje Molly en ze hebben al twee kinderen, Lux en Posy.