Meteen naar de inhoud
Home » De puppy werd bij het vuilnis gegooid omdat hij maar twee poten had – dan komen deze helden in actie

De puppy werd bij het vuilnis gegooid omdat hij maar twee poten had – dan komen deze helden in actie

  • door

Sommige mensen zijn heel erg wreed als het op huisdieren aankomt. Helaas is deze puppy daarom ook bij het vuilnis gegooid omdat hij anders was. De puppy had namelijk maar twee poten.

Het is onvoorstelbaar dat iemand zo’n onschuldig en kwetsbaar beestje wegzet als grof vuil. Gelukkig zijn er nog mensen die voor deze dieren opkomen. De puppy werd geboren zonder voorpoten, Hij werd gevonden door twee vrouwen die de puppy hoorden janken in een vuilnisbak.

The Dog Rescuers Inc

THE DOG RESCUERS INC

Dankzij snel en effectief handelen van de vrouwen kreeg de puppy alle aandacht die hij verdient! De puppy is klein, levendig en vaak enthousiast. Hij wil altijd wel spelen en hij is inmiddels “president”(lees mascotte ) van een organisatie die opkomt voor verwaarloosde dieren.

The Dog Rescuers Inc

THE DOG RESCUERS INC

Via een oproep is een liefdevol thuis gevonden voor de puppy, die Cupid werd genoemd. Zelfs met twee benen heeft de puppy onvoorwaardelijke liefde te bieden.

The Dog Rescuers Inc

THE DOG RESCUERS INC

Een puppy hebben gaat niet vanzelfsprekend, je moet ze een hoop leren. En bij Cupid is dat helemaal het geval. Als hij ouder is zal hij protheses krijgen en dan is hij gewoon net als elke andere hond. Nu heeft hij “training ski’s” gekregen om zijn spieren te ontwikkelen.

The Dog Rescuers Inc

THE DOG RESCUERS INC

We zijn erg blij om het feit dat de lieve puppy gered is. Ben jij daar ook blij om? Deel her artikel dan met je vrienden en familie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.