Hij stond op het punt om te trouwen…. Maar toen onthulde hij een GROOT geheim.

Jaren terug zorgde een ongeluk ervoor dat Kevin een van zijn benen verloor. Hij belandde in een rolstoel. Niet lang daarna ontmoette hij Kim, de liefde van zijn leven. Wat Kevin vervolgens deed op hun bruiloft liet iedereen sprakeloos achter.

Kevin brak zo’n 13 jaar geleden op een vervelende wijze 1 van zijn benen. Vervolgens liep hij een zenuwziekte op. Volgens de doktoren was dit een van de ergste gevallen die ze tot nu toe hebben moeten aanschouwen. Uiteindelijk kreeg hij het vreselijke nieuws dat een van zijn benen geamputeerd moest worden. Kevin belandde voor altijd in een rolstoel.

Voordat hij Kim ontmoette zag Kevin het leven niet meer zitten. Het maakte Kim natuurlijk niets uit dat hij in een rolstoel zat. “Ik zie de rolstoel niet, hij is de geweldigste persoon die ik ooit in mijn leven heb mogen kennen.” Vertelde Kim. Na een aantal jaren samen te zijn geweest, besloten ze te gaan trouwen.

Kevin had op hun trouwdag een grote verrassing gepland voor zijn grote liefde. Ze had natuurlijk niets door, maar eenmaal richting het altaar onthulde Kevin zijn grote geheim. Hij verraste niet alleen Kim, maar alle bruiloftsgasten erbij! Bekijk hieronder dit ontroerende filmpje, en DEEL dit met je Facebook vrienden, in naam van de liefde!