Meteen naar de inhoud
Home » Schaamteloze automobilist steelt een parkeerplek. Momenten later realiseert hij zich dat hij het niet had moeten doen.. Briljant!

Schaamteloze automobilist steelt een parkeerplek. Momenten later realiseert hij zich dat hij het niet had moeten doen.. Briljant!

  • door

Ik durf te wedden dat iedereen dit gevoel herkent: Je bent eindeloos rondjes aan het rijden op de parkeerplaats en daar is het: het vrije plekje! Maar terwijl je rustig aan het wachten bent, komt er een schaamteloze mede weggebruiker en die pikt als een aasgier je plek in.

 

Ik denk dat er niets op deze wereld is waar ik mij meer aan kan irriteren, toch? Maar hoe los je dit op? Geweld is natuurlijk sowieso geen optie, maar het zal je verbazen hoeveel ingenieuze manieren er te bedenken zijn hoe je deze mensen de mond kunt snoeren.

Zoals in de onderstaande video!

Toen de eigenaar van een Jeep zich recentelijk in deze situatie bevond, besloot hij zijn mede weggebruiker een lesje te leren. Ik durf er geld op in te zetten dat deze asociale weggebruiker deze fout niet nog een keer zal maken…

Vind jij dit een passende straf? Laat het ons weten in de reacties, en als je deze video leuk vond, deel deze dan met al je vrienden en familie op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.