Sem van ‘Down met Johnny’ brengt heel Nederland aan het huilen.

Ere wie ere toekomt: Johnny de Mol en zijn team hebben met ‘Down met Johnny’ een steengoed programma gemaakt. Ook de tweede aflevering leverde weer ontzettend veel traantjes op. Wie hier onbewogen bij kan blijven, heeft een hart van steen en moet zich dringend laten nakijken. Tijdens deze aflevering kreeg Sam de kans om zijn oudere zus te verrassen en haar te laten voelen wat ze voor hem betekent.

Sem heeft een verstandelijke beperking waardoor hij zich niet zo goed in woorden kan uitdrukken. Grote zus Amber probeert haar broertje een zo normaal mogelijk leven te geven, en daar is Sem haar eeuwig dankbaar voor. Amber zal deze zomer in het huwelijksbootje stappen en Sem heeft de eer om haar getuige te zijn. Een uitstekend moment om even bij stil te staan, vindt de attente Sem.

Met een speciale videoboodschap waarin hij vellen papier laat zien, toont hij wat zijn échte gevoelens zijn voor zus Amber. “Lieve zus, ik heb een beperking. Maar jij laat me voelen dat ik alles kan”, begint hij. Eenmaal Amber de bordjes ziet, kan ze haar tranen niet meer bedwingen. En heel Nederland snotterde met haar mee. Zo mooi!

Bekijk het fragment hieronder!

Bron en afbeeldingen: SBS6 / Down met Johnny en Shownieuws