Meteen naar de inhoud
Home » Slaap je aan de rechterkant van het bed? Dat zegt wat over je!

Slaap je aan de rechterkant van het bed? Dat zegt wat over je!

  • door

Uit een nieuw onderzoek blijkt dat mensen die liever aan de rechterkant van het bed slapen wat chagrijniger zijn dan de linksslapers…

slaapjeaan

Ook zouden de mensen met een voorkeur voor de rechterkant was neerslachtiger zijn en alles in het leven wat somberder inzien.
Goedemorgen, zonder zorgen
Ze hebben daarnaast ook 3 % meer kans dan linksslapers dat ze hun baan niet leuk vinden en daarom worden ze wat knorriger wakker dan hun partner. Daarentegen springen slapers op links vaker blij uit bed als de wekker gaat: 10 % van deze mensen is positief ingesteld en 8 % vindt hun werk ontzettend leuk. Tweederde van de linksslapers reageert ook rustiger in een crisissituatie dan hun partner. Uit een ander onderzoek blijkt dan weer dat meer dan de helft van de linksslapers weigert te wisselen van kant met de partner.

Kassa
Slaap je altijd aan de rechterkant van het tweepersoonsbed en schrik je je nu een hoedje? Geen zorgen, ook aan de rechterkant slapen heeft zo zijn voordelen. Rechtsslapers verdienen namelijk meer dan hun metgezellen aan de andere kant.

Eerlijk zeggen
Wij zijn benieuwd? Aan welke kant slaap jij? En komt dit je bekend voor…?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.