Meteen naar de inhoud
Home » Het teefje begon aan de bevalling – na negentien uur zijn de baasjes erg gechoqueerd

Het teefje begon aan de bevalling – na negentien uur zijn de baasjes erg gechoqueerd

  • door

Vorig jaar beviel de vierjarige Deense Dog Velma van een heleboel puppy’s tijdens pakjesavond. Ze beviel van negentien puppy’s om precies te zijn. Velma is de tweede hond in de Verenigde Staten, waarvan we weten dat ze zoveel puppy’s heeft gebaard.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

De baasjes van de hond, Terri en Josh, waren gechoqueerd toen er geen einde aan de bevalling leek te komen. De bevalling duurde namelijk 19 uur, ongeveer een puppy per uur. Ze hadden verwacht dat de hond zou bevallen van tien puppy’s. Dat is nog steeds veel, maar negentien is bijna het dubbelde.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Alle puppy’s zijn helemaal gezond, aldus Terri. Op de plaatjes zien ze er schattig uit. Het is nog een hele onderneming om ze allemaal eten te geven.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Deens Dog honden groeien snel en hebben redelijk wat voedsel nodig. Velma is een geweldige moeder, maar ze kan simpelweg niet bijhouden om alle puppy’s borstvoeding te geven. Daarom helpen Terri en Josh haar een handje door elke 3-4 uur nog extra melk te geven.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Het is heel bijzonder dat een Deense Dog zoveel puppy’s krijgt. Deel dit verhaal met je vrienden en familie als je het een leuk verhaal vond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.