Meteen naar de inhoud
Home » Tienermeisje is te laat voor school – het briefje van haar moeder is het grappigste dat we hebben gelezen

Tienermeisje is te laat voor school – het briefje van haar moeder is het grappigste dat we hebben gelezen

  • door

De dochter van Nicole was ziek en wilde niet naar school. Daarom vroeg ze haar moeder om een briefje voor haar te schrijven. Dit pakte iets anders uit dan de dochter had gehoopt…

Schoolziek zijn komt onder tieners wel vaker voor en het is vaak moeilijk voor ouders om nee tegen hun kind te zeggen. Ze trappen er altijd weer in, ook al weten ze meestal wel beter.

Dat geldt niet voor Nicole Poppic uit Californië. Zij had een heel ander plan toen haar dochter haar om een briefje vroeg. Hier zie je wat ze schreef:

 

Op het briefje schrijft Nicole Poppic:

– Aan wie dit aangaat:

Cara is vandaag te laat als gevolg van een ziekte genaamd “tiener-isme”. Pubers in het hele land zijn getroffen, en er is nog geen medicijn. Er zijn veel symptomen, maar vanmorgen ze leed aan een extreme onvermogen om haarzelf uit bed te slepen, en ze had ook een behoefte om uitdagend te praten tegen de vrouw die haar gebaard heeft. Ze lijkt iets beter nadat ze zag hoe haar mobiele telefoon uit het raam vloog. Bel me als ze nog een opvlieger heeft.

Dank je,
Nicole Poppic.

De post is op Facebook inmiddels al 33.000 keer gedeeld, dus wel meer mensen zien hier de humor van in. Zou jij zoiets ook doen bij je kind? Deel dit bericht dan met je vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.