Man beweert dat hij 3-jarige per ongeluk misbruikte omdat hij haar in bed aanzag voor zijn vrouw.

Opgelet: Dit artikel bevat heftige inhoud die op sommige lezers schokkend zou kunnen overkomen.

Een man uit West Virginia die aan de politie verklaarde dat hij een driejarig meisje per ongeluk misbruikte, werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 50 jaar.

Tijdens de uitspraak over de strafmaat deze week wees de rechter op de blijvende impact van de feiten op het slachtoffer. Een jury had Henry Vincent Bennett in december al schuldig bevonden aan verkrachting en andere aanklachten, nadat de beklaagde bleef volhouden dat hij de peuter per ongeluk aanzag voor zijn 24-jarige vrouw.

Bennett verklaarde aan de speurders dat hij de peuter per vergissing twee keer aanzag voor zijn vrouw nadat hij ging slapen.

De man werd in februari 2018 gearresteerd nadat het slachtoffer familieleden en sociale werkers had verteld over het misbruik. Aanvankelijk ontkende Bennett de feiten, maar later zou hij bekennen dat hij de peuter twee keer misbruikte. Hij beweerde echter dat het ‘ongelukjes’ waren nadat de peuter in bed kroop terwijl zijn vrouw even in de badkamer was. Lees verder op de volgende pagina.