Meteen naar de inhoud
Home » Het toilet ruikt altijd lekker en blijft schoon. Alles wat je nodig hebt is… Ik wou dat ik dit eerder had geweten..

Het toilet ruikt altijd lekker en blijft schoon. Alles wat je nodig hebt is… Ik wou dat ik dit eerder had geweten..

  • door

Het toilet schoonmaken is één van die dingen waar vrijwel iedereen tegenop ziet. Echter moet dit gebeuren om je toilet schoon te houden en je gezondheid te beschermen. De meeste mensen maken het toilet schoon met goedkope schoonmaakmiddelen die een serieus gevaar voor je gezondheid kunnen zijn. Je moet echter weten dat er een simpele manier is om je toilet volledig schoon te maken en alle bacteriën uit de pot te verwijderen. Hiervoor heb je het volgende nodig:

toilet schoonmaken

BENODIGDHEDEN

  • 160 gr. zuiveringszout
  • 60 ml. citroensap
  • ½ kopje azijn
  • Een kop van 3% waterstofperoxide
  • 15-20 druppels van je favoriete essentiële olie

Meng eerst het zuiveringszout met het citroensap in een kommetje, terwijl je de waterstofperoxide en azijn in een ander kommetje mengt. Voeg de twee mengsels vervolgens voorzichtig bij elkaar en voeg uiteindelijk de essentiële olie toe.

zuiveringszout

Pak een theelepel en maak kleine balletjes van het mengsel. Laat dit vervolgens 3 tot 4 uur drogen op perkament papier. We raden aan om deze balletjes in een luchtdichte verpakking te bewaren. Als je toilet de volgende keer vies is, leg je simpelweg één balletje in de pot en wacht je een paar minuten voordat je doorspoelt. Voor het beste resultaat adviseren wij je om deze methode 2-3 keer per week toe te passen.

Vond je dit een nuttige tip, vergeet dit artikel dan niet te delen met je vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.