Meteen naar de inhoud
Home » Vader wordt gestopt door de getinte ramen – dan ziet politieagent de achterbank en zegt hij: “volg mij”

Vader wordt gestopt door de getinte ramen – dan ziet politieagent de achterbank en zegt hij: “volg mij”

  • door

WXYZ vertelt hoe LaVonte Dell gewoon auto aan het rijden was toen hij plotseling werd gestopt door de lokale politie.

LaVonte begreep niet waarom hij werd gestopt, maar toen de politie arriveerde en hem wees op de getinte ruiten van zijn auto begreep hij wat er aan de hand was. De voorste ramen waren namelijk lichter getint dan de anderen.

WXYZ

WXYZ

LaVonte had zich al voorbereid op een boete toen de agent plotseling geluiden afkomstig van de achterbank hoorde. De agent opende de achterdeur en werd begroet door de warme glimlach van Lauren, de 3-jarige dochter van LaVonte.
Ze zat er zonder een autozitje.

WXYZ

WXYZ

Ik vroeg waarom ze geen autozitje had. Want het is gevaarlijk voor een 3-jarige om zonder zitje in de auto te zitten, vertelt politieagent Joshua Scaglione aan WXYZ, en vervolgt: Ik zag de tranen in zijn ogen. Hij zei dat hij het zich niet kon veroorloven, omdat hij de afgelopen maanden geconfronteerd was geweest met onverwachte gebeurtenissen en uitgaven.

Joshua begreep de situatie van LaVonte, want ook hij had een financieel moeilijke periode meegemaakt vóórdat hij aan zijn politieagenten training was begonnen. Even later wist hij precies wat hij moest doen.

WXYZ

WXYZ

Joshua vroeg LaVonte om met hem mee te komen. Ze gingen samen naar de meest dichtbijzijnde winkel, waar Joshua een nieuwe autostoel voor Lauren kocht!

LaVonte was ongelooflijk dankbaar, en nam contact op met de lokale krant, zodat iedereen in hun kleine gemeenschap Joshua’s mooie gebaar kon vieren.

Help zijn mooie gebaar nu ook te vieren door dit verhaal van zijn goede daad te verspreiden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.