Meteen naar de inhoud
Home » Verpleegkundige ging kijken hoe het met de moeder en haar baby ging, maar wat ze de moeder toen zag doen? NIET TE BEVATTEN!

Verpleegkundige ging kijken hoe het met de moeder en haar baby ging, maar wat ze de moeder toen zag doen? NIET TE BEVATTEN!

  • door

Te bizar voor woorden: Een paar dagen na de geboorte van een baby betrapte een verpleegkundige de 24-jarige moeder in het ziekenhuis met de arm van haar pasgeboren baby tussen haar kaken.

De verpleegkundige sloeg meteen alarm en probeerde het armpje los te krijgen, maar dat lukte haar niet alleen. Meerdere ziekenhuismedewerkers schoten te hulp en forceerden de mond van de moeder om de baby vervolgens los te krijgen.

Het kindje werd snel in veiligheid gebracht en de kannibalistische moeder kreeg iets toegediend om te kalmeren. Het armpje van het kind was gekneusd, bloedde hevig en was er volgens een dokter slecht aan toe.

verpleegkundige, zwanger, zwangerschap, geboren, geboorte, baby

Het incident vond plaats in een ziekenhuis in Shenzhen, in het zuiden van China. Eerder werd de vrouw in die plaats hoogzwanger aangetroffen op straat. De vrouw zou ernstige psychische problemen hebben. Er is een onderzoek gestart naar de moeder om te bepalen of ze haar kind wel kan opvoeden.
verloskundige, gynaecoloog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.