Meteen naar de inhoud
Home » Viespeuk lokt 2 meisjes in de bosjes om naar zijn “verloren jas” te zoeken. Maar met tattoos bedekte man weet beter.

Viespeuk lokt 2 meisjes in de bosjes om naar zijn “verloren jas” te zoeken. Maar met tattoos bedekte man weet beter.

  • door

Het was een angstaanjagend moment voor twee meisjes toen een vreemde hen in een park probeerde mee te lokken. Gelukkig zag een buur het allemaal gebeuren en schoot meteen te hulp.

“Viper” MacDonald zag hoe een man twee jonge meisjes benaderde in Hallglen Park in Falkirk, Schotland, en werd meteen achterdochtig. Hij en zijn zoon Brandon kwamen snel tussenbeide.

De 50-jarige vreemde fietste naar de meisjes toe en probeerde hen in de bosjes te lokken om “naar zijn jas te zoeken.” Van zodra MacDonald zag wat er aan de hand was, hield hij de man staande.

Hij zei de meisjes om naar zijn vrouw Shelley te lopen die een eindje verderop stond. De familie belde de politie en MacDonald hield de man in bedwang tot die arriveerden.

De meisjes waren gelukkig ongedeerd en MacDonald wordt nu als een held geprezen. Omwille van zijn acties werd de man gearresteerd en zal hij zich voor de rechtbank moeten verantwoorden wegens poging tot ontvoering.

“Dit monster probeerde mijn dochter en haar vriendin op klaarlichte dag in de bosjes te lokken”, schreef de moeder van een van de meisjes op Facebook. “Ze waren in het park aan het spelen toen hij hen op zijn fiets benaderde en vroeg om zijn jas te helpen vinden.”

“We kunnen Viper en zijn familie niet genoeg dankbaar zijn”, leest de post verder. De post bevat ook een foto van MacDonald en enkele interessante details.

Met zijn gezicht helemaal onder de tattoos lijkt Viper niet meteen op de gemiddelde held. Hij bewees iedereen nog maar eens dat je niemand op z’n uiterlijk mag beoordelen.

Lees ook De gepensioneerde 77-jarige sloeg de man het hoofd in toen hij haar probeerde te beroven bij de pinautomaat

DEEL deze held met je vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.