Meteen naar de inhoud
Home » Deze vogelouders lieten hem sterven omdat hij gehandicapt is. Maar wie redt daar zijn leven? WAUW!

Deze vogelouders lieten hem sterven omdat hij gehandicapt is. Maar wie redt daar zijn leven? WAUW!

  • door

Toen deze babyvogel te klein en met gekneusde pootjes werd geboren, leek hij heel anders dan zijn broers en zusjes. En omwille van deze fysieke afwijking lieten zijn ouders hem achter om te sterven. Maar hoewel zijn ouders vonden dat hij geen voedsel verdiende, zouden zijn broers en zusjes dit niet zomaar laten gebeuren.

De eerste weken van zijn leven werd dit vogeltje beschermd door zijn sterkere broers en zussen. De andere vogels gaven hem te eten, zodat hij toch nog kon uitgroeien tot een sterke, prachtige vogel.

Zoals je bij aanvang van de video zult zien, is Benjamin merkelijk kleiner dan de andere babyvogeltjes. Bovendien heeft hij het erg moeilijk met op zijn pootjes te staan, terwijl zijn broers en zussen dit veel sneller kunnen.

Terwijl de andere vogels snel groeiden en hun veren kregen, bleef Benjamin klein en naakt. Mama voedde alleen de gezonde vogels. Maar zijn broertjes en zusjes zorgden ervoor dat Benjamin toch genoeg voedsel kreeg.

Bekijk de ongelofelijke reis die Benjamin doormaakte om de gezonde vogel te worden die hij vandaag is.

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden op Facebook!

2 bejaarde olifanten gedragen zich als kleine kinderen als ze voor het eerst in jaren terug een natuurlijk badje kunnen nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.