Meteen naar de inhoud
Home » Ze vond haar gestolen fiets te koop op Facebook – en benaderde de dief met dit ingenieus plan

Ze vond haar gestolen fiets te koop op Facebook – en benaderde de dief met dit ingenieus plan

  • door

Jenni Morton Humphrey nam een, ​​op z’n zachtst gezegd, bizarre wraak nadat haar fiets onlangs werd gestolen. Ze werd moedeloos en wilde haar fiets terug, en besliste daarom om foto’s van haar fiets op de sociale media te delen om hulp van vrienden en kenissen te vragen.En inderdaad, één van haar vrienden vond de fiets terug.

The Telegraph schrijft dat de fiets werd teruggevonden in een Facebook groep waar artikelen worden gekocht en verkocht en Jenni kreeg (naar eigen zeggen) een briljant idee.

Jenni bracht een bod uit op haar fiets en regelde vervolgens een afspraak met de verkoper.Daarna nam ze contact op met de politie.

De politie adviseerde haar echter om haar plan niet uit te voeren, omdat ze vonden dat dit plan net zo illegaal was als het stelen van de fiets – maar Jenni besloot om dit advies te negeren.

Daarom bezocht ze de verkoper dan maar op eigen houtje. Gesterkt door het stellen van vele vragen over de fiets wist ze dat dit haar fiets was. Wanneer de verkoper haar vertelde dat hij diezelfde dag nog de lamp had vervangen was ze 100% zeker. Toen vroeg ze de verkoper of ze de fiets mocht uittesten. De verkoper hielp haar in het verlagen van het zadel zodat het paste voor haar gestalte.

Meteen sprong Jenni op de fiets, fietste weg, en ze draaide zich nooit meer om. De verkoper stond versteld en zag de fiets in de horizon verdwijnen.

Het is dus waar wat ze zeggen: Wie het laatst lacht, lacht het best!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.