Meteen naar de inhoud
Home » De voorbijganger vindt buiten een tas in de kokende hitte – schrikt als de tas wordt geopend!

De voorbijganger vindt buiten een tas in de kokende hitte – schrikt als de tas wordt geopend!

  • door

Er zijn allerlei opties beschikbaar als een baby geboren wordt en de ouders willen hem niet houden: bijvoorbeeld adoptie. In de Verenigde Staten, waar dit verhaal zich afspeelt, zijn er zelfs extra wetten om het verlaten van baby’s tegen te gaan.

Zo kunnen ouders een baby afgeven op “Safe Havens” binnen 72 uur na de bevalling. Binnen die 72 uur zullen ze niet bang hoeven te zijn voor enige vorm van vervolging. De ouders uit dit verhaal deden echter iets verschrikkelijks, meldde Arizona Cental vorige week.

Een voetganger deed een verschrikkelijk ontdekking toen diegene net de supermarkt “Food City” in Tempe, Arizona verliet, Hij zag een verlaten schooltas in een winkelkarretje staan. De voorbijganger vond een baby in de tas. De pasgeboren baby was in een kleedje gewikkeld. Dat terwijl de temperatuur buiten meer dan 35°C was.

Bron : Google Street View

Bron : Google Street View

De baby werd de winkel in gebracht, waarna de manager de politie alarmeerde. De baby was slechts enkele uren oud en de navelstreng zat er zelfs nog aan. Gelukkig was de baby gezond en wel.

“IK HEB NOG NOOIT ZO IETS ERGS IN MIJN LEVEN GEZIEN” VERTELDE DE WINKEL MANAGER.

Bron: AZ Central

Bron: AZ Central

Het pasgeboren meisje werd naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat gelukkig erg goed met haar. Het is onduidelijk of de ouders vervolgd zullen worden vanwege de bovengenoemde “Safe Haven” wet. Volgens de wet geldt een brandweerstation als “Safe Haven”. Net om de hoek van de supermarkt zit namelijk een brandweerstation.

De baby is nu bewaring van de politie, zolang de ouders haar niet komen ophalen. Als dat niet gebeurt zal het kind waarschijnlijk in een pleeggezin terecht komen.

Wij zijn blij dat het pasgeboren meisje gered is. Er zijn een heleboel reden om niet een baby te houden. Er is echter geen enkele goede reden te bedenken om die situatie het op deze manier af te handelen. Deel het artikel met je vrienden en familie als je het daar mee eens bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.