Meteen naar de inhoud
Home » Deze vreemde en vage klachten duiden erop dat je écht gezonder moet leven…Iedereen negeert dit!

Deze vreemde en vage klachten duiden erop dat je écht gezonder moet leven…Iedereen negeert dit!

  • door

Er zijn een aantal vage klachten die kunnen duiden op een slechte gezondheid!

Je lichaam kan niet spreken, maar wel op verschillende manieren duidelijk maken dat het iets nodig heeft. Deze signalen die je lichaam afgeeft ben je snel geneigd te negeren of je behandelt de oppervlakkige symptomen zonder de oorzaak aan te pakken.

Dit is niet slim, je lichaam probeert je namelijk iets te vertellen. En dat moet je niet zomaar negeren, maar juist aanpakken bij de kern! Wij hebben een paar alledaagse manieren voor je verzameld waarmee je lichaam om hulp roept waar jij misschien helemaal niet bij stilstaat. Je zal merken dat je na het lezen van dit artikel veel beter naar je lichaam luistert en de signalen beter leert lezen! Alleen symptoombestrijding is niet voldoende om deze problemen te elimineren en je weer gezond in je vel te voelen. Lees snel verder op de volgende pagina om te kijken welke vage klachten op een slechte gezondheid duiden!

  1. Veel trek in ijs: ja, je hebt zin in lekkere zoetigheid. Maar daar kan iets meer achter zitten dan alleen maar een drang naar snacken. Het kan zijn dat je een ijzertekort hebt! Eet meer ijzerrijk voedsel (rood vlees, groene groenten) of slik ijzertabletten. Bij twijfel, naar je huisarts!
  2. Slechte adem: chronische adem kan een teken zijn van ontstoken tandvlees. Dit kan, als je het verwaarloost, leiden tot serieuzere aandoening aan je tandvlees en zelfs tot tandverlies.
  3. Donkere urine: Dit kan op uitdroging duiden! Dit merk je lang niet altijd direct, maar donkere urine is een teken dat je niet genoeg vocht binnenkrijgt. Ook kan het duiden op een probleem met je nieren of lever. Neem bij twijfel altijd contact op met je huisarts en drink minstens 1,5 liter water per dag.
  4. Rimpels op plekken waar de zon niet vaak komt: Rimpels zijn natuurlijk een teken van veroudering van de huid en van blootstelling aan zonlicht. Maar rimpels op plekken waar de zon niet vaak komt, zoals je bovenarmen, kan duiden op een hoge bloeddruk. Even naar de dokter, en minder zout eten en alcohol drinken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.