Meteen naar de inhoud
Home » Vreemde onderbreekt blinde moeder om te zeggen dat ze egoïstisch is omdat ze kinderen heeft, maar dat laat deze vrouw niet zomaar over zich heen gaan.

Vreemde onderbreekt blinde moeder om te zeggen dat ze egoïstisch is omdat ze kinderen heeft, maar dat laat deze vrouw niet zomaar over zich heen gaan.

  • door

Loren Harris werd geboren met cataract wat later tot glaucoom zou evolueren. Op haar 20 werd haar linkeroog vervangen door een prothese en haar rechteroog werd geleidelijk aan helemaal blind. Als mensen haar met haar blindenstok en kinderen zien wandelen, wordt ze vaak belachelijk gemaakt.

“Ik werd benaderd door iemand die me gewoon zei dat ik egoïstisch was omdat ik kinderen heb. Anderen zeggen dan weer dat ze medelijden hebben met mijn kinderen. Dat soort onverdraagzaamheid is best hard en het is minstens een keer per week dat ik wel zulke commentaren moet aanhoren” vertelde de moeder.

Harris vindt echter dat ze het recht heeft om zoals elke moeder haar kinderen op te voeden. Het huis is ingericht in felle kleuren zodat ze het onderscheid kan zien. Voorheen kon de moeder haar gezin nog onderhouden met haar baan als kapster maar sinds ze drie jaar geleden bijna helemaal blind werd, is dat niet meer mogelijk.

Ondanks de negatieve commentaren willen Harris en haar echtgenoot nog meer kinderen.

DEEL dit bericht als je vindt dat mensen hun ongepaste commentaren gewoon voor zichzelf zouden moeten houden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.