Meteen naar de inhoud
Home » Wat een vreselijk bericht voor Fajah Lourens en haar zoontje, wij wensen ze veel sterkte toe

Wat een vreselijk bericht voor Fajah Lourens en haar zoontje, wij wensen ze veel sterkte toe

  • door

Fajah Lourens maakt een zware periode door.

Via Instagram deelde fitness- en voedingsdeskundige en oud-soapie Fajah Lourens gisteren erg verdrietig nieuws. Daniël Surig (46),haar ex en de vader van haar zoontje Shai (10),overleed vrijdag plotseling aan een hersenvliesontsteking. Fajah plaatste een foto van Shai en Daniël waarbij ze zegt heftige weken achter de rug te hebben en dat ze zijn overlijden een plek probeert te geven.

Fajah vraagt om rust om het verdriet te kunnen verwerken. “Ik heb vandaag een pak gekocht met Shai voor de begrafenis van zijn eigen vader. Ik heb even niks te melden”, luidt de boodschap. Ze zegt ook trots te zijn op haar zoon en op zijn andere twee kinderen die Daniël in een vorige relatie kreeg. “Trots op de manier waarop ze met dit verlies omgaan. Ik had het graag nog even stil gehouden maar het is niet anders.” De komende twee maanden in Fajahs agenda zijn nu leeg. “Om er te zijn voor Shai. Ik hoop dat de bedrijven die ik helaas heb moeten cancellen daar begrip voor kunnen opbrengen.”

Familiedrama
Het is niet de eerste keer dat Fajah een overlijden in naaste kring voor haar kiezen krijgt. Vorig jaar zomer kwam neefje Elfin (1) om bij eeen familiedrama in Amsterdam. Eerder dit jaar trok ze met Shai en dochter Irem (16) in een nieuwbouwhuis in het Noord-Hollandse dorpje Purmerland. Sinds een aantal maanden heeft ze een relatie met timmerman Igor Neves.

Bron: AD | Beeld instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.