Meteen naar de inhoud
Home » Vreselijk Nieuws voor Patricia Paay…

Vreselijk Nieuws voor Patricia Paay…

  • door

De Belastingdienst heeft gisteren beslag gelegd op het huis van Patricia Paay. De twee-onder-één-kapwoning in het Noord-Hollandse Lijnden staat sinds vandaag te koop voor 475.000 euro.

Dat meldt Bekende Buren. Volgens de website heeft Paay de inkomstenbelasting over de jaren 2013, 2014 en 2015, de zorgverzekeringswet over 2013 en 2014 en de omzetbelasting over de jaren 2015 en 2016 niet of slechts gedeeltelijk betaald.

Het is onbekend wat de hoogte is van de belastingschuld, maar volgens Bekende Buren zou het gaan om een bedrag van rond de 100.000 euro. Het gaat om een executoriaal beslag, dus als het de blonde diva niet lukt om de woning te verkopen, kan de fiscus deze laten veilen.

‘Slechte boekhouder’

Paay noemt de beslaglegging “raar” en laat aan de website weten: “Ik heb mijn huis in de verkoop staan om de schuld te kunnen betalen. Er zit tenslotte een ton aan eigen geld in. Dit alles is veroorzaakt door een slechte boekhouder. Ik ga gelijk bellen.”

De zangeres verhuisde in 2013 naar Lijnden en kocht de woning voor 410.000 euro. Het huis heeft een totale woonoppervlakte van 181 vierkante meter en telt drie slaap- en twee badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een vliering.

Bron: De Telegraaf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.