Meteen naar de inhoud
Home » Zijn vriendin laat hem kiezen tussen haar en de hond. Hij aarzelt geen seconde!

Zijn vriendin laat hem kiezen tussen haar en de hond. Hij aarzelt geen seconde!

  • door

Een paartje gaat samenwonen, maar de vrouw kan de kleine hond van haar partner niet uitstaan. Daarom stelt ze hem de keuze: of de hond gaat weg of ik ga ervandoor. Daarmee zet ze hem het pistool tegen het hoofd.

De man, die liever anoniem wil blijven, staat voor een verscheurende keuze. Dan plaatst hij een zoekertje op Craigslist. Zijn woorden zijn onvergetelijk:

“Mijn vriendin houdt niet van mijn Beagle genaamd Molly. Dus moet ik een nieuwe thuis voor haar zoeken. Ze is een zuiver ras uit een rijke omgeving en ik heb haar vier jaar gehad. Ze houdt van spelletjes spelen. Niet helemaal getraind. Ze heeft lange haren, dus ze heeft wel wat onderhoud nodig, vooral de nagels, maar ze houdt ervan wanneer ze mooi zijn opgemaakt. Blijft de hele nacht wakker, maar slaapt terwijl ik werk. Eet alleen het beste, duurste voedsel. Zegt na een lange dag op het werk NOOIT goeiedag of geeft je onvoorwaardelijke liefde wanneer je down bent. Ze bijt niet maar ze kan best gemeen uit de hoek komen!!!

Dus … iemand geïnteresseerd in een 30-jarige, egoïstische, gestoorde, op geld beluste vriendin? Kom haar maar afhalen! Ik en mijn hond willen haar er zo snel mogelijk uit!!!”

16 badpakken waar je van zult GRUWELEN. Waar koopt men zoiets eigenlijk?

Als ook jij dit een geniaal bericht vond, DEEL dit verhaal dan met je vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.