Meteen naar de inhoud
Home » Vrij partij op balkon wordt 19-jarig meisje en 18-jarige jongen fataal

Vrij partij op balkon wordt 19-jarig meisje en 18-jarige jongen fataal

  • door

In Londen is een vrij partij op een balkon voor een 19-jarig meisje en 18-jarige jongen fataal geworden. Het stel hadden een vrij partijtje op de balustrade en viel 6 verdiepingen naar beneden.

opbalkon

Om het einde van het schooljaar te vieren was een groep leerlingen van een internationale school samengekomen in een appartement in Londen. Terwijl hun vrienden aan het feesten waren, glipten Anastasia Tutik en Miguel Ramos het balkon op om te vrij partijen. Het stel zoende en knuffelde en Miguel tilde Anastasia op de balustrade. Vervolgens bewogen ze naar voren en naar achteren, maar plotseling vielen ze overboord.

Vrij partijend stel valt 6 verdiepingen naar beneden

Samson Oguntayo, een buurtbewoner, zag de slachtoffers 6 verdiepingen naar beneden vallen. Hij vond koppel op een stenen patio in een plas bloed en belde direct de hulpdiensten. Volgens de politie was het stel op slag dood en gaat het om een tragisch ongeval.

De vrienden van Anastasia en Miguel reageerden hysterisch toen ze hun vrienden op de grond zagen liggen. “Miguel was van Mexico naar Londen gekomen om hier een zomercursus te volgen. Hij en Anastasia leerden elkaar die avond kennen. Het klikte meteen”, laat een vriend weten aan de Daily Mail.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.