Meteen naar de inhoud
Home » De vrouw denkt dat haar hond onder insectenbeten zit – dan ontdekt ze de vreselijke waarheid!

De vrouw denkt dat haar hond onder insectenbeten zit – dan ontdekt ze de vreselijke waarheid!

  • door

Er zijn helaas vele verhalen over dieren die mishandeld worden. Het breekt ons hart als we erover lezen, we kunnen er met ons hoofd niet bij waarom iemand zulke gruwelijke daden zou verrichten.

De verhalen moeten echter wel onder de aandacht blijven, want we moeten een manier vinden om voor eens en voor altijd een einde te brengen aan dierenleed.

Hayden Howard liet, zoals vele andere dagen, haar hond lekker los in de achtertuin spelen, terwijl ze zelf binnen bezig was. Na een tijdje roept ze de hond genaamd Jackson om weer naar binnen te komen. Ditmaal was het anders, er zaten allemaal vlekken op de huid van Jackson.

Hayden dacht in eerst instantie dat het insectbeten waren. Dat bleek echter niet het geval te zijn. Toen ze wat dichterbij keek, ontdekte ze de verschrikkelijke waarheid. Het waren kogelgaten die in de huid van de hond zat.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Heel het lichaam zat onder kleine gaatjes. De vrouw was geschokt en ging meteen met Jackson naar de dierenarts. Deze vertelde dat over heel het lichaam van Jackson kogelgaten en kogels van een luchtbuks zaten.

Er zaten zoveel kogelgaten in de huid dat er op veel plekken haar weggeschoren moest worden zodat de kogels verwijderd konden worden.

De dierenarts heeft de meeste kogels verwijderd, maar hij kon helaas niet alle kogels uit de huid van de hond krijgen. Hij heeft er zo’n twintig laten zitten.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Naast de twintig die hij niet eruit kon krijgen, heeft de dierenarts 47 kogels uit de hond gehaald. Dat betekent dat de hond 67 keer beschoten is door een luchtbuks. Welke gek doet nou zoiets?

Hayden had zelf een vermoeden wie de dader was. Ze vermoedde dat de buurman het had gedaan en gaf hem aan bij de politie. De politie vond kogels en het wapen toen ze een bezoekje brachten aan de vermoedelijke dader. De vermoedelijke dader was al eens eerder opgepakt voor een andere misdaad.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

De politie wacht nu op het forensische rapport om te bevestigen dat de kogels die uit de hond zijn gehaald, dezelfde kogels zijn uit het huis van de buurman. Het lijkt er echter op dat ze de juiste dader te pakken hebben.

Wat een vreselijke daad, gelukkig meldde Hayden dat het relatief goed gaat met Jackson. We hopen dat het arme beestje ooit nog naar buiten durft na deze vreselijke ervaring!

Wat moeten we als maatschappij, niet alleen in Nederland maar over heel de wereld, doen om dierenleed te stoppen? Strengere straffen, hogere boetes? Deel het met ons in de reacties op Facebook!

Hond ziet dat een kat verdrinkt en springt, zonder een moment te twijfelen, het water in om hem te redden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.