Meteen naar de inhoud
Home » De vrouw fotografeert stiekem in het restaurant wat de ober aan de zijtafel doet. Dat kan ze niet voor zich houden

De vrouw fotografeert stiekem in het restaurant wat de ober aan de zijtafel doet. Dat kan ze niet voor zich houden

  • door

De Amerikaanse restaurantketen “IHOP” is vooral bekend om haar wafels en pannenkoeken. Ook Keshia Dotson neemt op deze dag daar plaats voor een uitgebreide smulmaaltijd. Maar dan ziet ze wat aan een zijtafeltje, dat ze meteen op de Facebookpagina van het etablissement deelt.

“Ik was vandaag getuige van een zeer ontroerend moment met een van uw obers. Een man een een vrouw met een handicap aten daar en uw ober ging erbij aan de tafel zitten en hielp de vrouw te voeren, zodat haar begeleider in alle rust van zijn maaltijd kon genieten. Mijn geloof in de mensheid is voor vandaag weer een beetje hersteld”.

De naam van de ober is Johan en kennelijk heeft Keshia niets bijzonders gezien. “De vrouw is stamgaste. Dat is geen punt voor hem, hij doet dat elke keer voor hun! Hij is een fantastische collega!, verklapt een van de medewerksters. Mooi dat er nog mensen als Johan zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.