Meteen naar de inhoud
Home » Mijn vrouw haar girls night out MOET stoppen. Ze kwam vannacht thuis zonder ondergoed.

Mijn vrouw haar girls night out MOET stoppen. Ze kwam vannacht thuis zonder ondergoed.

  • door

Twee vriendinnen gingen samen uit en gingen helemaal los met de cocktails. Ongelooflijk dronken liepen ze naar huis waarop ze zicht plotseling realiseerden dat ze allebei moesten plassen. Ze waren in de buurt van een begraafplaats en één van hen stelde voor dat ze elk achter een grafsteen gingen plassen.

 

De eerste had niets om zich mee af te vegen en deed dus maar haar onderbroek uit, gebruikte die en gooide het weg. Haar vriendin echter droeg een duur slipje en ze wilde die niet verpesten. Maar gelukkig lag daar bij haar een grote strik van een krans dat op een graf lag en veegde zichzelf daarmee af.

Nadat ze hun behoeften hadden gedaan, gingen ze weer verder naar huis. De volgende dag belde de echtgenoten van beide vrouwen elkaar op en de eerste zei: ” Die verdomme girls night out moeten stoppen. Mijn vrouw kwam vannacht thuis zonder onderbroek.” “Dat is nog niets,” zei de ander, “die van mij kwam terug met een kaartje tussen haar billen waarop stond, van ons allemaal van de brandweer kazerne, we zullen je nooit vergeten!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.