Meteen naar de inhoud
Home » Vrouw incasseert elke maand 2000 euro aan overheidsuitkeringen en heeft een schokkend verzoek…

Vrouw incasseert elke maand 2000 euro aan overheidsuitkeringen en heeft een schokkend verzoek…

  • door

Het zit een vrouw die van overheidssteun dwars dat de Queen van Engeland zo rijk is. Volgens de vrouw die haar opwachting maakte in de show “Benefits Britain” is dit totaal ongehoord. Debbie Merton, 46, leeft al 24 jaar van een uitkering. Ze probeerde als jonge vrouw wel aan een baan te geraken, maar haar gebrekkige vaardigheden maakten dat moeilijk, zo niet onmogelijk. “Ik probeerde baantjes te zoeken voordat ik gehandicapt werd, maar dat lukte niet omdat ik niet de nodige kwalificaties had, dat maakte me echt overstuur – ik werd boos” zegt ze.

Wat haar beperking dan wel is, wil ze niet kwijt en is ook niet meteen zichtbaar. Maar het levert haar wel bijna 2.000 euro per maand van de overheid op. En Merton vindt dat het niet genoeg is. Na betaling van haar rekeningen, voedsel, entertainment en de kosten voor de verzorging van haar huisdier reptielen, schiet er zo goed als niets over.

“Het is gewoon schandalig dat ik hiermee moet rondkomen voor mezelf en mijn huishouden” zegt Merton.

Merton gaat verhuizen, maar ze zegt dat ze zonder steun op straat dreigt terecht te komen. Ze ontving van de huisvestingsmaatschappij klachten over te luide muziek, geluid en geschreeuw vanuit haar appartement. Op een bepaalde ochtend kreeg ze wel vijf keer bezoek van de politie wegens klachten van de buren. Nu eist ze dat de overheid haar zou helpen om een nieuwe sociale woning te vinden …

“Kijk naar de Queen. Zij heeft Buckingham Palace en God weet welke eigendommen ze nog allemaal in haar bezit heeft.”

“Al haar kleinkinderen hebben twee, drie of vier verschillende huizen en wij moeten in armoede leven, terwijl zij in haar fucking paleis zit, te eten en te vieren.”

We moeten Merton inderdaad gelijk geven dat er iets mis is met ons sociaal systeem …

DEEL deze opmerkelijke dame met je vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.