Meteen naar de inhoud
Home » Deze vrouw is 93 jaar jong en gaat trouwen. Maar vooraf heeft ze nog een BELANGRIJKE vraag die ze op Facebook zet.

Deze vrouw is 93 jaar jong en gaat trouwen. Maar vooraf heeft ze nog een BELANGRIJKE vraag die ze op Facebook zet.

  • door

Liefde kent geen leeftijd. Je hebt het vast al eerder gehoord. En het maakt niet uit of je 23 bent of 93, het blijft een grootse gebeurtenis: je trouwdag. Je wil dat alles er perfect uitziet en dat iedereen ten volle geniet van het feest. Maar bovenal wil je er als bruid beeldmooi uitzien en de ogen van al de genodigden doen opkijken. Je staat niet elke dag in het centrum van de aandacht!

Om geen fouten te maken bij de voorbereidingen vragen aanstaande trouwers vrijwel altijd de hulp in van familie en vrienden. Deze kunnen het trouwpaar voorzien van goeie tips en suggesties om van het feest een onvergetelijk succes te maken.

Deze frisse bruid van 93 staat voor een verscheurende keuze. Ze heeft hulp nodig bij enkele belangrijke beslissingen die ze moet maken. Als alles perfect moet zijn, kan je best een tweede opinie gebruiken. En deze aanstaande bruid wil meer dan een tweede mening.

Van alle keuzes die ze moet maken is er een die haar het meest in het hoofd speelt… Wat moet ze in hemelsnaam aantrekken? Welke jurk is het meest geschikt voor de grote dag?

Sylvia Martin kijkt er zo naar uit om eindelijk te trouwen met de liefde van haar leven, haar beste vriend met wie ze al jaren een verkering heeft. Haar droomprins heet Frank en ze wil dat hij met grote, verliefde ogen naar haar kijkt als ze trouwen. Daarom wil ze er oogstrelend uitzien.

Om, haar bij de keuze van de juiste jurk te helpen, publiceert ze foto’s van vier mogelijke jurken op Facebook met de vraag: ‘welke is de beste?’

De stemmen begonnen binnen te rollen. Welke van de vier mogelijkheden lijkt jou het meest geschikt voor de onvergetelijke dag?

Dit is jurk A. De stijl is modern en vlot.

Jurk B. Een fleurige jurk voor een fleurige dag.

En dit is jurk C. Een klassieke jurk met stijlvol motief.

Ten slotte, jurk D. Een erg elegant model dat blijk geeft van goede smaak.

Welke mogelijkheid krijgt jouw voorkeur?

Frank en Sylvia wonen samen in een ouderlingentehuis. Hij had haar al eerder om haar hand gevraagd maar Sylvia had steeds geweigerd. Zo vond het oneerbiedig tegenover haar overleden echtgenoot om weer van naam te veranderen.

Een jaar geleden werd Sylvia plots ziek en ze verhuisde naar Canberra zodat ze dicht bij haar familie kon zijn. Frank dacht dat hij daarmee elke kans op een huwelijk met Sylvia had verloren. Enige tijd later herstelde Sylvia echter en ging op zoek naar haar grote liefde. Frank woonde op dat moment in Adelaide en ze overtuigde hem om mee naar Canberra te verhuizen zodat ze samen konden wonen. Enkele maanden geleden kwam Frank in Canberra aan en opnieuw waagde hij zijn kans. Hij vroeg Sylvia opnieuw ten huwelijk. Sylvia had ondertussen te horen gekregen dat ze toch haar naam kon behouden dus was er geen enkele reden meer die in de weg stond. Ze zei ja. Nu staat de trouwdag voor de deur en wil ze niets liever dan van de dag een uniek moment te maken. De juiste jurk is daar een essentieel onderdeel van!

Wat een hartverwarmend verhaal. Heb jij al gekozen? Wij twijfelen nog steeds tussen A en D.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Bron: Buzzfeed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.