Meteen naar de inhoud
Home » Vrouw keert terug naar ex zodat haar zoon een vader heeft. Maar als hij haar uitkleedt en haar op de grond gooit begint een nachtmerrie

Vrouw keert terug naar ex zodat haar zoon een vader heeft. Maar als hij haar uitkleedt en haar op de grond gooit begint een nachtmerrie

  • door

Paola Mascambruni is een Argentijnse van 38, moeder van vier kinderen en overlever van een nachtmerrie die veel vrouwen ter wereld doorstaan: huiselijk geweld. Hier is haar verhaal.

In 2009 leerde Paola Rodrigo Eduardo Picolini kennen, een collega bij Aerolíneas Argentinas. Ze werden verliefd. Al snel werd ze zwanger van haar jongste zoon Valentino. Maar al tijdens de zwangerschap begon Rodrigo gewelddadig te worden.

Met 2 maanden zwangerschap gooide hij een glas bier over haar heen en later beet hij in haar wang. Hij bood excuses aan en huilde en zei dat het niet meer zou gebeuren. Paola vertrouwde hem, echter een half jaar later na een ruzie gooide hij haar op bed en sloeg haar op haar gezicht. Paola beëindigde de relatie.

Ze zag hem niet meer tot de bevalling. Hij wilde er bij zijn en zijn zoon leren kennen en zij wilde dat ook. Maar in de verloskamer veranderde er iets bij hem en begon hij dingen te slaan. De ziekenhuismedewerkers gooiden hem eruit.

Paola besloot door te gaan met haar leven en hem te vergeten. Ze begon een nieuwe relatie met een andere man die een vaderfiguur was voor haar zoon, maar helaas eindigde dit. Ze wilde graag een vader voor haar zoon en belde toch uiteindelijk Rodrigo weer.

Rodrigo begon zijn zoon te bezoeken en met hem uit te gaan. Alles leek goed te gaan. Tot ze op een dag in mei 2016 samen waren gaan eten en besloten het opnieuw te proberen. Maar een week later al kwam Valentino huilend van het huis van zijn vader en zei dat die hem in gezicht en buik geslagen had. “Ik belde hem om uitleg te eisen. Hij kwam om mijn huis in elkaar te slaan. Reed met zijn auto door het hek en bedreigde me met de dood met een wapen”.

Voor het eerste deed Paola aangifte. Ze zag hem niet meer. In december had hij een motorongeluk waardoor hij volgens hemzelf tot bezinning was gekomen. Paola zag oprechtheid in zijn woorden en liet hem opnieuw in hun leven toe.

Op donderdag 16 maart van dit jaar kwam Rodrigo met een vreemd humeur thuis. Hij had zich erg opgedoft, maar toen Paola er niets over zei werd hij opeens woedend en begon de nachtmerrie.

“Hij deed de deur op slot en kleedde me uit. Hij duwde met mijn rug door een raam. Hij sloeg en schopte en probeerde me te wurgen. Het aardigste wat hij zei was ‘hoer’. Ik probeerde hem te kalmeren en zei dat hij me zo zou vermoorden. ‘Inderdaad’ antwoordde hij. De mishandeling duurde twee uren.”

Paola probeerde te ontsnappen en schreeuwde maar niemand hoorde haar. Hij sloeg haar op haar gezicht. Eindelijk kon ze ontsnappen en schreeuwde ze om hulp op straat. Iedereen was bang haar te verdedigen maar iemand belde de politie die te hulp kwam.

Schedelbasisfractuur en andere zware verwondingen in haar geziht en hele lichaam. Paola in het ziekenhuis en Rodrigo in de gevangenis. Ze had hem twee keer geloofd, maar zag in dat hij een gewelddadige psychopaat was, in staat te doden.

Ze zette de foto’s op internet om andere vrouwen te waarschuwen. Veel gewelddadige mannen beloven dat het niet meer zal gebeuren en proberen iedereen te manipuleren, maar uiteindelijk veranderen ze meestal niet. Deze boodschap wilde Paola doorgeven.

Helaas zijn er nog veel personen als Rodrigo in de wereld. Veel vrouwen lijden in stilte en verbergen hun verwondingen. Maar Paola heeft gewaarschuwd, het kan tot de dood leiden. Deze mannen mogen nooit vergeven worden maar er moet aangifte gedaan worden.

Geschiedenissen als die van Paola zijn hartverscheurend maar geven ons ook kracht door te gaan met vechten. Zoek onmiddellijk contact met de politie of iemand die je vertrouwt in het geval van huiselijk geweld. Het kan je je leven redden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.