Meteen naar de inhoud
Home » Vrouw koopt een slavin. Politieagenten zijn geschokt, als ze horen wat de vrouw steeds in haar stak

Vrouw koopt een slavin. Politieagenten zijn geschokt, als ze horen wat de vrouw steeds in haar stak

  • door

Een vrouw uit Jacksonville in Florida betaalde Mexicaanse smokkelaars om een jonge moeder naar de VS te brengen om ze vast te houden en haar te dwingen om haar surrogaat te zijn. Esthela Clark betaalde tussen de $3.000 en $4.000 dollar om een 26-jarige vrouw naar de VS te brengen onder het voorwendsel dat ze surrogaatmoeder zou zijn en door dokters opgevolgd zou worden. Clark kon met haar partner geen kinderen krijgen, dus hield ze de vrouw gedwongen vast en insemineerde haar verschillende keren per dag met het sperma van haar partner.

De slavin, volgens de verslagen bekend als Y.L., werd gedwongen om op de eetkamervloer te slapen. Toen de vrouw niet zwanger raakte, werd ze gedwongen om seks te hebben met vreemden. Clark behield de condooms om haar later te insemineren.

“Ongeveer een week na haar aankomst begon Clark haar te bevruchten. Telkens wanneer Y. ovuleerde hadden Clark en Castellanos geslachtsgemeenschap”, lezen de verslagen van de rechtbank. “Als Castellanos ejaculeerde, zou Clark het sperma van de condoom in de vagina van de vrouw inbrengen. Dat gebeurde drie tot vier keer per dag tijdens periodes waarin Y. ovuleerde en duurde naar schatting tot september 2013.”

Clark vertelde de vrouw dat ze geen kinderen kon krijgen omdat ze te dik was. De vrouw moest op de vloer slapen en werd ook gedwongen om de auto van Clark te poetsen. Ze werd uiteindelijk gered toen een buur merkte dat ze de auto van Clark bij streng winterweer aan het poetsen was met slechts zeer lichte kleding aan. Er waren ook tekenen van duidelijke verwondingen.

Clark werd in 2015 gearresteerd wegens gijzelneming en ontvoering.

DEEL dit opmerkelijke en schokkende verhaal met je vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.