Meteen naar de inhoud
Home » VROUW laat zes RIBBEN verwijderen, omdat ze BARBIE WIL ZIJN. Hoe ze er nu uit ziet? SCHOKKEND!

VROUW laat zes RIBBEN verwijderen, omdat ze BARBIE WIL ZIJN. Hoe ze er nu uit ziet? SCHOKKEND!

  • door

Maak kennis met Pixee Fox. Ze heeft meer dan een ton uitgegeven aan plastisch chirurgie, om het perfecte lichaam te krijgen. Maar nu is ze nòg een stapje verder gegaan in haar gekkigheid en heeft ze zes ribben laten verwijderen omdat ze op een stripfiguur wil lijken.

De 25-jarige Zweedse heeft namelijk één doel in het leven: ze wil de real life Jessica Rabbit te worden. Dat lukte aardig, alleen kreeg ze de smalle taille maar niet voor elkaar. Ze besloot daarom zes ribben te laten verwijderen.

Het koste maar liefst 15 operaties om het gewenste resultaat te krijgen. Pixee zou zes weken moeten herstellen van die ingreep, maar twee dagen na de operatie droeg ze alweer 24/7 een korset. “Ik zie resultaat en voel het verschil”, zegt ze. “Voorheen drukte de korset tegen mijn ribben aan, dus was het lastiger en pijnlijker het te dragen.” Ze kan nu naar eigen zeggen haar lichaam met twee handen plat drukken.

“Mensen komen vaak naar me toe om te zeggen dat ik op een cartoon lijk”, vertelt ze. “Daar wordt ik gelukkig van, want dat is wat ik wil bereiken.” Dat het verwijderen van haar ribben ook gevaarlijk is interesseert haar niet echt veel.  Haar interne organen, zoals haar lever hebben bijvoorbeeld nu hun natuurlijke bescherming verloren. Voor Pixee maakt het helemaal niet uit als ze sterft door een auto ongeluk : “ Normaal gesproken breek ik mijn ribben dan. Als dat nu gebeurt, breek ik misschien mijn milt of zoiets.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.