Meteen naar de inhoud
Home » Vrouw maakt foto’s van willekeurig gezin – dagen later ontvangt ze een SMS van een onbekend nummer

Vrouw maakt foto’s van willekeurig gezin – dagen later ontvangt ze een SMS van een onbekend nummer

  • door

In een wereld die steeds grimmiger wordt, kan het lastig zijn om gemotiveerd te blijven. Hoe kunnen we de wereld verbeteren als de problemen van deze wereld zo groot zijn?

Ik denk zelf dat er slechts één oplossing is: behandel anderen zoals je zelf graag behandeld wil worden.

Kleine vriendelijke daden kunnen meer doen dan dat we beseffen. Neem bijvoorbeeld dit verhaal van een vrouw die een leuk gezin zag en besloot iets liefs voor hen te doen. Ze had geen idee hoeveel haar kleine gebaar voor hen zou betekenen.

Hopelijk inspireert haar verhaal anderen om familieleden, vrienden en zelfs vreemden een handje te helpen. Zelfs de kleine dingen kunnen verschil maken.

Op 8 juni ging Joyce Rhinehart naar Rita’s Italian Ice om haar kleinzoon Blake op een ijsje te trakteren. Toen zij en Blake op het punt stonden te vertrekken, zag Joyce een gezin dat samen buiten op een bankje van een ijsje genoot.

“Iets in me zei dat ik moest vragen of ik een foto van ze mocht maken,” schrijft Joyce op Facebook.

Ze nam een foto met haar telefoon en gaf deze aan de dochter van het gezin, zodat ze de foto naar zichzelf kon sturen. De familie bedankte Joyce. Daarna bracht ze Blake naar huis en vergat het mooie moment.

Maar het verhaal eindigt daar niet. Een paar dagen later, ontving Joyce een bericht van een onbekend nummer. Toen ze het opende en las, kreeg Joyce rillingen over haar hele lichaam, en raakte ontroerd.

“Lieve mevrouw, u maakte een foto van ons voor Rita’s op 8 juni. Mijn vrouw is gisteren overleden en dit is de laatste foto die we als gezin samen hebben. Ik wil u graag bedanken voor uw vriendelijkheid. Het betekent zo ontzettend veel voor me. Ontzettend bedankt.”

Onderschat de kracht van een simpel gebaar niet. Je weet het maar nooit, misschien is het van onschatbare waarde voor een ander.

Deel dit verhaal over vriendelijkheid, menselijkheid en samenhorigheid. Als dat ervoor zorgt dat de wereld een klein beetje beter wordt, is het de moeite waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.