Meteen naar de inhoud
Home » Vrouw neemt foto van onbekende familie – dagen later ontvangt ze een SMS van onbekend nummer die haar rillingen geeft

Vrouw neemt foto van onbekende familie – dagen later ontvangt ze een SMS van onbekend nummer die haar rillingen geeft

  • door

In een wereld die almaar donkerder en donkerder lijkt te worden, kan het soms moeilijk zijn om gemotiveerd te blijven. Ik bedoel, wat kunnen we echt doen om te helpen, als de problemen in de wereld zo groot zijn?

Mijn bescheiden antwoord? Ik denk dat er slechts één oplossing is: behandel anderen zoals je zelf behandeld zou willen worden.

Kleine daden van goedwilligheid doen meer goed dan dat we beseffen. Neem bijvoorbeeld dit verhaal van een vrouw die een lieve familie zag en besliste om iets moois te doen voor hen. Ze had geen idee hoeveel haar kleine gebaar voor hen zou betekenen.

Hopelijk zal het anderen inspireren om een familielid, vrienden en zelfs onbekenden een handje te helpen. Elk klein gebaar helpt.

Op 8 juni ging Joyce Rhinehart naar Rita’s Italian Ice om haar kleinzoon Blake op een ijsje te trakteren. Toen ze samen met Blake klaar waren om weg te gaan, merkte Joyce een familie op die genoot van een ijsje buiten op een bankje.

“Iets zei me dat ik moest vragen of ik een foto van hen wou nemen,” schrijft Joyce op Facebook.

Ze nam een foto met haar gsm en toonde het vervolgens aan de dochter van de familie zodat ze haar de foto kon versturen. De familie bedankte Joyce en ze zette Blake thuis af en vergat het tedere moment.

Facebook

Maar het verhaal eindigt daar niet. Enkele dagen later ontving Joyce een berichtje van een onbekend nummer. Toen ze het opende en las, kreeg Joyce rillingen, en ze barstte in tranen uit.

“Lieve mevrouw, je nam deze foto van ons aan Rita’s shop op 8 juni. Mijn vrouw is gisteren gestorven en dit is de laatste foto die we samen als één familie hebben. Accepteer aub mijn diepste dankbaarheid voor je vriendelijkheid. Het betekent alles voor mij. Hartelijk bedankt, tot het diepste van mijn hart.”

Onderschat nooit de kracht van een simpele daad. Je weet namelijk nooit dat het de wereld kan betekenen voor de persoon die je helpt.

Deel aub dit bericht en help mee de kracht van vriendelijkheid, hoffelijkheid en menselijkheid te verspreiden. Als één keer delen van dit bericht de wereld een beetje positiever maakt, is dat het waard. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.