Meteen naar de inhoud
Home » Deze vrouw die nog maar 12 uur te leven had kreeg hoog bezoek in het ziekenhuis. Wat er op het einde gebeurde, is nauwelijks te geloven!

Deze vrouw die nog maar 12 uur te leven had kreeg hoog bezoek in het ziekenhuis. Wat er op het einde gebeurde, is nauwelijks te geloven!

  • door

Kia Lettice is een jonge Australische van 22 met eierstokkenkanker. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis van Prince of Wales in Sydney en als haar vriendin Mahlia Murphy verneemt dat ze niet lang meer te leven heeft, wil ze haar laatste uren zo aangenaam en onvergetelijk mogelijk maken.

Ze post het volgende bericht op Facebook: “DRINGEND VERZOEK!!! Iemand zin om mijn vrienden te helpen? Ze verblijft in het Prince of Wales ziekenhuis in Sydney en heeft nog maar 4 uur te leven omdat ze tegen kanker vecht. Ze wil dat Greg Inglis of Beau Ryan haar komen bezoeken. Als iedereen dit kan delen of contact met me wil opnemen zou dat geweldig zijn!”

De post wordt duizenden malen gedeeld en komt ook onder de ogen van de twee mannen.

Mahlia kreeg een berichtje van Beau Ryan met de boodschap dat hij er binnen de 2 uur zou zijn.

Als Beau arriveert, staat er een fotograaf klaar om dit unieke moment te vereeuwigen. Voor de eerste keer sinds lang verschijnt er een glimlach op het gezicht van Kia. Dit verrassingsbezoek veranderde de zieke vrouw helemaal. En dat is nog niet alles.

De foto op Facebook werd meer dan 10.000 keer leuk gevonden en er werd met duizenden steunbetuigingen vanuit de hele wereld op gereageerd. Maar dat is nog niet alles.

De dokters hadden haar nog 12 uur te leven gegeven. Maar enkele uren na het bezoek kon Kia weer zelfstandig ademen en 24 uur later leeft Kia nog altijd. Het lijkt erop dat Kia door dit bezoek nieuwe kracht en energie heeft gevonden om tegen haar ziekte te vechten. We hopen uit de grond van ons hart dat ze de strijd wint!

DEEL dit bericht om deze dappere dame te steunen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.