Meteen naar de inhoud
Home » De vrouw ontdekt dat haar man haar niet trouw is – en schrijft dan een perfecte brief aan zijn minnares

De vrouw ontdekt dat haar man haar niet trouw is – en schrijft dan een perfecte brief aan zijn minnares

  • door

Veel mensen vinden ontrouw binnen een relatie het ergste wat je kan overkomen. Als één van de partners ontrouw is, is het vaak moeilijk om elkaar weer helemaal te vertrouwen.

Maar iedereen reageert anders op ontrouw. Sommigen geven hun relatie een tweede kans, terwijl anderen uit elkaar gaan.

De vrouw die in dit verhaal werd bedrogen koos voor de tweede optie. Maar daarnaast deed zij nog iets anders. Ze schreef een brief aan de minnares van haar man, met wie ze 12 jaar lang getrouwd was geweest.

We hebben niet na kunnen gaan of deze brief 100% betrouwbaar is, maar hij is zo geestig dat we hem jou heel graag willen laten lezen.

jennifer-1

Dank je wel Jennifer,

Dat je je eens flink hebt laten gaan door een liefdesbeet op het lichaam van mijn man achter te laten.
Echt, heel erg bedankt! Je weet niet wat voor een nachtmerrie je mij en mijn kinderen hebt bespaard.

Om je te belonen voor je inspanningen, stel ik voor dat je mijn man houdt. Als je je prijs accepteert dan zul je je aan deze regels moeten houden.

1. Je zult hem financieel moeten ondersteunen. Ik zeg dit omdat we samen twee kinderen (maar dit wist je al) hebben, wat betekent dat een deel van zijn salaris aan het welzijn van kinderen wordt besteed. Houd ook in gedachten dat ik een groot deel van de afgelopen 11 jaar huisvrouw ben geweest dus dan zal hij veel geld moeten betalen, ook voor mij. Dus vergeet het geld, want het is van mij!

2. Je moet nieuwe kleren voor hem te kopen. Nadat hij vanmorgen uit onze (nu mijn) douche stapte, gewoon nat en naakt, ontdekte ik je kleine “liefdesbijtje”. Het bleek dat op exact hetzelfde plek een gat zat in zijn shirt. Het positieve van deze ontwikkeling is dat hem vanaf nu zelf helemaal kunt aankleden, van top tot teen als je dat wilt. Waarom koop je niet een schattig jurkje?

3. Je bent alle weekenden alleen. Die tijd zal hij moeten besteden aan zijn kinderen. Toen hij openlijk toegaf (voor veel mensen) dat je niet meer was dan een “dronken dom *****,” begrijp je dat jij mijn kinderen niet mag zien omdat ik aan hun veiligheid denk.

4. Je seksuele leven zal niet geweldig zijn. Ja, ik weet dat je gisteren een goede nacht had. Maar sinds hij vier jaar geleden geblesseerd raakte, functioneert het daar niet helemaal meer zoals het hoort. Jammer voor je, want vóór zijn blessure, konden we er geen genoeg van krijgen. En zijn blessure, nee, die kan niet genezen. Het is een beschadigde zenuw, hij zal het er zijn leven lang mee moeten doen.

5. Je kunt niet aan me tippen. Maar ik wil hem niet meer. Hij overdreef toen hij je over me vertelde. Ik was een goede vrouw voor hem en hij was heel lief voor mij. Wees niet verbaasd als je mijn niveau niet kan halen, je zult je er alleen op den duur wel schuldig over voelen.

6. Hij neemt het je kwalijk. Hij vertelde mij, met tranen in zijn ogen, dat je hem uitlachte en zei: “Ik hoop dat je vrouw dit zal zien.” Ik weet niet of hij je heeft gezegd dat ik dit niet pik? Het maakt nu niet meer uit. Hoe dan ook, je wens is uitgekomen. Je zult het wel merken dat hij nu boos is. Hij is zo boos op jou dat toen ik hem gaf een klap gaf, hij zich ging verontschuldigen! Ja, ik weet dat geweld verkeerd is en ik zal eerlijk zijn, ik heb nog nooit iemand geslagen. Maar goed, ik heb er geen spijt en als ik dit opnieuw zou moeten meemaken, zou ik het waarschijnlijk weer doen.

7. Dit is niet echt een regel, het is een vriendelijke waarschuwing. Ik zal alles wat ik in mijn macht heb om je het leven zuur te maken, met allerlei kleine onbelangrijke dingen. Mijn nieuwe hobby zal zijn om je zoveel pijn te doen als mijn kinderen nu hebben. Houd er rekening mee dat je dat allemaal jarenlang met een glimlach op je gezicht zal accepteren. Ik was 12 jaar met hem samen, ik ken hem beter dan wie dan ook. Ja, ik denk dat mijn handelingen volledig zijn gerechtvaardigd.

Dus heel erg bedankt Jennifer, de “dronken domme *****” die gisteravond tandafdrukken links op de borst van mijn man achterliet. Hartelijk dank dat een huwelijk van 12 jaar met twee kinderen niet belangrijk was voor je. Ik feliciteer je met de man die je gewonnen hebt.
Hij is voor jou! »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.