Vrouw gaat op zoek naar zaaddonor omdat echtgenoot “niet knap genoeg” is.

Een 30-jarige man deed onlangs op Reddit een bijzonder pijnlijke kwestie uit de doeken. Zijn echtgenote (26) had hem het voorstel gedaan om een zaaddonor te nemen omdat hun kind dan “meer kans op een goed leven” zou hebben. Na een felle discussie kwam het eigenlijke motief aan het licht: de vrouw vond dat haar man niet knap genoeg was!

Mooie en schattige kinderen hebben is leuk, maar dat is toch niet het belangrijkste … toch? Maar voor een bepaalde vrouw zijn mooie kinderen een must. Haar echtgenoot deelde op Reddit dat zijn vrouw hem vroeg om een zaaddonor te gebruiken zodat ze “ontzettend aantrekkelijke” kinderen zouden krijgen.

“Toen we het hadden over kinderen stelde mijn echtgenote voor om een zaaddonor te nemen omdat het kind dan meer kans zou hebben op een goed leven. Ik kon mijn oren niet geloven, dus vroeg ik om uitleg. Ze legde uit dat als de baby de genen zou hebben van een ontzettend aantrekkelijke en intelligente man dat hij of zij dan een eenvoudiger en gelukkiger leven zou hebben”, schreef de geschokte echtgenoot. Hij voegde er nog aan toe: “Probeer je dan maar eens niet beledigd te voelen.”

De echtgenoot vindt zichzelf wel knap en slim genoeg, en geeft aan dat hij aanvankelijk hetzelfde over haar dacht. Het is zelfs zover gekomen dat de arme man nu overweegt om daadwerkelijk een zaaddonor te nemen.

Nadat het verhaal viraal ging, postte de man een nieuwe update met een opmerkelijk voorstel. Hij stelde zijn vrouw immers voor om ook een eiceldonor te gebruiken. Dat voorstel weigerde ze “omdat minstens een van ons beiden biologische verwant moet zijn” en volgens haar is dat het beste de moeder.

Maar het wordt nog schokkender. De man zegt dat hij de discussie om vier uur ’s ochtends opnieuw ter sprake bracht. Hij vroeg haar of ze dan een bepaalde zaaddonor in gedachten had, waarop de vrouw de naam van een collega, “een goede vriend van ons”, bleef aanhalen.

Uiteindelijk kwam de man erachter dat zijn vrouw hem al een poos bedroog met die collega en zogenaamde “goede vriend.” Hij liet niet na om ook even de echtgenote van de minnaar van zijn vrouw in te lichten en kondigde aan de echtscheiding te zullen aanvragen!

Het is moeilijk om de realiteit en waarachtigheid van dit verhaal te achterhalen, maar het wordt alleszins gretig gedeeld en becommentarieerd op de sociale media.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent.

Bron en afbeeldingen: Mom.me en Reddit