Meteen naar de inhoud
Home » Vrouw heeft slang als huisdier en slaapt ermee. Dan krijgt ze onverwachts nieuws van de dokter.

Vrouw heeft slang als huisdier en slaapt ermee. Dan krijgt ze onverwachts nieuws van de dokter.

  • door

In een verhaal dat via Facebook viraal ging, kwam een vrouw erachter waarom haar huisdierslang zich de laatste tijd vreemd gedroeg. Een vrouw die elke nacht met haar slang ging slapen, had opgemerkt dat het dier de laatste tijd niet meer had gegeten. Om de oorzaak te achterhalen, raadpleegde ze een dierenarts. De slang, een grote python, zou bij haar in bed slapen en zich rond haar lichaam wikkelen.

Toen de eigenares bij de dierenarts kwam, kreeg ze schokkend nieuws te horen. De appetijt van de slang was verdwenen omdat het zich klaarmaakte voor een grote maaltijd – met name de vrouw.

Dankzij deze dierenarts kon de vrouw vermijden dat ze de volgende maaltijd van haar huisdier zou worden.

Het is niet ongebruikelijk dat slangen die als huisdier worden gehouden zich aan bijvoorbeeld huisdieren vergrijpen. In Australië haalde dergelijk voorval in 2008 nog het nieuws toen een slang de chihuahua van een gezin had opgegeten, nadat het eerder al een cavia had verorberd.

Het valt moeilijk te achterhalen of dit verhaal een volkslegende is, maar wel zeker is dat het niet verstandig is om met een wurgslang het bed te delen.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met iedereen die je kent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.