Meteen naar de inhoud
Home » Een vrouw valt een politiepaard aan – kijk dan hoe snel het paard reageert op haar actie!

Een vrouw valt een politiepaard aan – kijk dan hoe snel het paard reageert op haar actie!

  • door

De jonge vrouw in deze video kreeg een koekje van eigen deeg die ze niet vlug zal vergeten, en het is één van de beste voorbeelden van karma die we ooit hebben gezien.

Tijdens de feestelijkheden van een evenement in Kingston in het Canadese Ontario, was de politie aanwezig om alles in goede banen te laten verlopen. De agenten ter plaatse reden op paarden, om een goed overzicht te behouden op de menigte.

Maar ineens brak een jonge vrouw uit de rij toeschouwers, en liep naar het politiepaard Murney. De vrouw was niet echter voorbereid op de reactie van het paard.

De politie in Kingston was dan wel weer voorbereid op dit soort aanvallen, en er waren al drie mensen aangehouden die zich agressief hadden gedragen ten opzichte van de paarden.

We willen niet te veel verklappen, maar je kunt zien hoe geweldig adequaat Murney reageerde in de video hieronder. De vrouw in de video is gelukkig niet al te ernstig gewond, maar heeft haar lesje wel geleerd. Want waarom dit meisje dit deed, is nog steeds niet helemaal duidelijk. Was het een pure baldadigheid?

We hopen dat ze voor altijd haar lesje heeft geleerd. Deel deze video met je vrienden als je het hier mee eens bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.