Meteen naar de inhoud
Home » Vrouw verbant man naar de sofa omdat hij te hard werkt, vindt hem ’s ochtends dood terug

Vrouw verbant man naar de sofa omdat hij te hard werkt, vindt hem ’s ochtends dood terug

  • door

Ashley was het meer dan beu dat haar man voortdurend overuren klopte. Toen hij op een avond volledig uitgeput thuiskwam na alweer een dag van 16 uur, werd ze kwaad en zei ze hem dat hij maar op de zetel moest slapen. Het zouden haar laatste woorden zijn tegen haar echtgenoot, die in het grootste geheim aan het sparen was voor een vakantie om hun huwelijksverjaardag te kunnen vieren. “Toen ik dat ontdekte… Hartverscheurend komt niet eens in de buurt.”

Ashley Murrel was kapot van het plotse overlijden van haar echtgenoot, de 36-jarige Michael Murrel. Toen ze ontdekte dat haar man al die overuren klopte om een vakantie ter ere van hun huwelijksverjaardag te kunnen betalen, wist ze met zichzelf helemaal geen blijf meer.

“Hij werkte shiften van 16 uur, zeven dagen per week, zodat hij net genoeg kon sparen om ons allemaal mee naar Disneyland te nemen elk jaar. Hij was er zo moe door, maar deed alles om een lach op ons gezicht te toveren”, vertelde Ashley aan The Sun.

“Maar de uren werden gewoon te veel. Hij was zo uitgeput de hele tijd en verwaarloosde zijn lichaam en zijn gezondheid ging snel achteruit.”

De nacht van 16 mei werd het Ashley allemaal te veel. Ze kon het niet meer aanzien dat haar man zichzelf zo uitputte. “Toen hij die nacht thuiskwam was hij een rommeltje. Ik had hem nog nooit zo uitgeput gezien. Ik kon het niet verdragen hem zo te zien en ik werd kwaad. Ik was het beu.”

Lees verder onder de foto

“Kunnen we papa bezoeken in de hemel?”

“Ik riep naar hem en zei hem op de zetel te slapen wat stom was want ik wilde eigenlijk niets liever dan dat hij vaker in de buurt zou zijn. Toen ik de volgende ochtend uit de slaapkamer kwam en hem zag, wist ik dat er iets mis was. Hij lag exact waar ik hem had achtergelaten en zijn gezicht was helemaal verkleurd. Hij zag er grijs uit.”

“Ik liep naar hem toe en raakte hem aan, maar hij was koud. Ik sprong naar achteren en rende de kamer uit. Ik begon te roepen: “Je vader is dood”, toen rende ik roepend de straat op en vanaf dat moment herinner ik me niets meer.”

De autopsie wees uit dat Michael stikte in zijn slaap, maar de oorzaak daarvan is nog onbekend. Het koppel heeft drie kinderen. “Het uitleggen aan de kinderen was het moeilijkste. Nu vraagt mijn kleine jongen altijd of we papa kunnen bezoeken in de hemel.”

Bron: THE SUN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.