Meteen naar de inhoud
Home » Deze vrouw verloor bijna 400 kilo en ziet er nu ZO uit. Mijn mond valt open van verbazing.

Deze vrouw verloor bijna 400 kilo en ziet er nu ZO uit. Mijn mond valt open van verbazing.

  • door

Mayra Rosales uit Texas was meer dan gewoon een maatje meer. Toen ze 30 was, woog ze niet minder dan een halve ton!

Een normale persoon consumeert dagelijks ongeveer 2000 calorieën, maar in haar geval waren dat er 18.000! Dagelijks at ze vier hele taarten en dat was nog maar het dessert.

Vijf jaar lang kwam ze niet uit haar bed. Ze kon haar eigen gewicht gewoonweg niet meer dragen. Haar man, Bernie, moest haar bij alle dagelijkse taken helpen en liet zelfs een lift installeren om haar uit bed te kunnen tillen.

Mayra Rosales was de zwaarste vrouw ter wereld. Als er niet dringend iets zou veranderen, was ze ten dode opgeschreven. Haar toestand was kritiek. Maar het is niet alleen voor zichzelf dat ze iets moest doen: haar zus zat in de gevangenis voor moord en nu is zij verantwoordelijk voor haar neefje en nichtje.

De vrouw uit Texas wordt naar het ziekenhuis overgebracht en daar moeten ze de muur openbreken omdat ze anders gewoon niet door de deur geraakte.

Mayra moet enkele levensreddende operaties ondergaan. In eerste instantie werd er 100 kg overtollig vocht verwijderd.

Om in leven te blijven, is er maar een oplossing: nog meer gewicht verliezen. En dat kan alleen met een streng dieet, lichaamsbeweging en een ijzeren discipline. Haar motivatie waren haar neefje en nichtje. “Zij zijn de enige reden dat ik vandaag nog in leven ben” zegt de vrouw. “Hun glimlach was de beste beloning voor mijn inspanningen.”

Mayra ondergaat een ware metamorfose:

Het verschil is ronduit fenomenaal! Vandaag weegt ze nog 94 kg, dat is een vijfde van haar oorspronkelijke gewicht!

Pinterest

We wensen deze dame alleszins nog het allerbeste toe. Wellicht helpt ze met haar verhaal ook andere mensen die met obesitas kampen.

DEEL deze metamorfose op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.