Meteen naar de inhoud
Home » Een vrouw vindt een oude koffer in het gras. Als ze kijkt wat erin zit breekt haar hart…

Een vrouw vindt een oude koffer in het gras. Als ze kijkt wat erin zit breekt haar hart…

  • door

Het was een zonovergoten dag en Sara Baumer vond het een mooi moment voor een wandeling. Ze hield van de natuur en van dieren en er ging voor haar niets boven een wandeling in de vrije natuur.

Onderweg merkte ze iets raars op in het gras. Het was een oude koffer die daar door iemand achtergelaten was. Ze vertrouwde het zaakje niet en besloot op onderzoek te gaan.

Toen ze dichter bij de koffer kwam, hoorde ze vreemde geluidjes. Een koffer maakt geen geluid en de situatie begon steeds verdachter te worden.

Sara opende de koffer en kon nauwelijks geloven wat ze zag.

In de koffer zaten een dozijn kleine katjes verstopt. Ze hadden duidelijk honger en miauwden zonder ophouden. Ze bracht de katjes onmiddellijk naar een dierenarts.

De katjes waren er vreselijk aan toe. Ze waren onderkomen en uitgedroogd. Verder zaten ze onder de vlooien en hielden niet op met zichzelf te krabben. Daardoor was hun huid opengereten en ontstoken.

De zaak was duidelijk. Iemand die duidelijk geen hart had, was op niets beters gekomen dan alle poesjes in een koffer te steken en dat in het park achter te laten.

Het liep goed af. Alle katjes overleefde de traumatische ervaring en zijn ondertussen weer op krachten. Ze zoeken nog steeds een thuis.

Het is toch ongelooflijk hoe onmenselijk mensen kunnen zijn. Hoe haal je het over je hart om twaalf poesjes op zo ’n manier aan hun lot over te laten? Je moet daarvoor werkelijk een monster zijn!

Gelukkig zijn niet alle mensen zo harteloos. Dankzij Sara kunnen deze katjes tenminste een leven hebben. Wat een geluk!

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook!

Bron: toptales

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.