Meteen naar de inhoud
Home » De vrouw voelde zich onzeker en “onzichtbaar” – maar dan krijgt ze een spectaculaire make over

De vrouw voelde zich onzeker en “onzichtbaar” – maar dan krijgt ze een spectaculaire make over

  • door

Je lekker in je vel voelen is voor jong en oud belangrijk. Het maakt niet uit of je net naar de brugklas gaat of dat je je klaar moet maken voor de bruiloft van je dochter, soms is het gewoon lastig om lekker in je vel te zitten.

Dat is precies wat Bev meemaakte. Bev voelde zich onzeker over haar uiterlijk. Haar dochter ging over enkele weken trouwen en daar wou ze er wel mooi voor uit zien. Daarom besloot Bev om de hulp van “Make Over Guy” Christopher Hopkins in te schakelen.

In de salon stoel bekende Bev dat ze zich al jaren lang “onzichtbaar” voelt. Ze hoeft echter nergens bang voor te zijn, want ze is in goede handen bij Christopher. Hij tovert met wat knip en kleurwerk Bev om in een levendige energieke en jonge vrouw. Ze lijkt wel een heel ander persoon!

Bev is logischerwijs erg geëmotioneerd als ze het resultaat ziet. Nu kan ze eindelijk er prachtig uitzien op de bruiloft van haar dochter. Ze is eindelijk niet meer “onzichtbaar”.

Bekijk de ongelofelijke transformatie zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.