Meteen naar de inhoud
Home » Deze vrouw werd gevangen gehouden in een put door haar buurman: “Ik dacht dat ik ging sterven”

Deze vrouw werd gevangen gehouden in een put door haar buurman: “Ik dacht dat ik ging sterven”

  • door

Haar buurman hield Jennifer gevangen in een put in een schuurtje in zijn tuin. Met de ijzingwekkende woorden: “Je bent van mij nu”, zette hij haar gevangen. Gelukkig hoorden de buren op een bepaald moment het geroep van Jennifer, waardoor ze bevrijd kon worden.

 

“Ik herinner me vooral dat hij zei: Je bent van mij nu. Toen hij de deur sloot zei hij: Ik zie je graag.” Jennifer Elliot, een vrouw van 30 uit het Amerikaanse Ohio, vertelde in de rechtbank hoe ze doodsangsten uitgestaan heeft tijdens een ontvoering door haar buurman.

Dennis Dunn, 45, gooide de vrouw in een put in een schuurtje achterin zijn tuin. Een van de buren hoorde het geroep van Jennifer echter en leidde de politie naar de plaats waar Jennifer werd vastgehouden. De vrouw was op dat moment nog geen twee uur als vermist opgegeven, maar dat maakt haar ervaring niet minder traumatiserend.

“Ik herinner me dat ik op de grond bonkte en gilde.” De vrouw vertelde in de rechtbank nog dat ze vreesde nooit te kunnen ontsnappen. “Hij bedreigde me en schold me uit voor het vuil van de straat.” Op de vraag van de rechter over wat ze verwachtte dat er met haar zou gebeuren antwoordde ze kortweg: “Sterven.”

De vrouw werd na een korte opname in het ziekenhuis weer naar huis gebracht. De beklaagde moet nog voor een volksjury verschijnen voor hij zijn straf kent, maar wordt in afwachting van zijn veroordeling vastgehouden.

Hij betrapte zijn dochter terwijl ze half NAAKT naast een vreemde lag. Zijn reactie? BESTE VADER OOIT!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.