Meteen naar de inhoud
Home » Vrouw woedend op vliegtuigmaatschappij omdat ze hele vlucht naast mastur-berende man moet blijven zitten

Vrouw woedend op vliegtuigmaatschappij omdat ze hele vlucht naast mastur-berende man moet blijven zitten

  • door

Een vliegtuigpassagier van een vlucht van American Airlines is niet te spreken over één medepassagier en over het aanwezige vliegtuigpersoneel. Terwijl ze lag te slapen, begon de man naast haar zichzelf te bevredigen en toen het personeel dat te weten kwam, werd ze niet eens gewekt.

Chloe King nam een vlucht van American Airlines naar Parijs en probeerde een uiltje te knappen. Wat ze niet doorhad, was dat de man naast haar – een onbekende medepassagier – begon te masturberen toen ze eenmaal aan het slapen was.

Lees verder onder de foto

Een andere passagier op het vliegtuig merkte het ongepaste gedrag van de man op en lichtte meteen de crew in. Ze mocht een andere plaats kiezen, maar de slapende King liet het personeel ongemoeid.

Gevangen tussen hem en het raampje

Toen de vrouw wakker werd, nam het vliegtuigpersoneel haar even apart om haar op de hoogte te brengen van het wansmakelijke tafereel dat had plaatsgevonden. De Franse politie was al op de hoogte gebracht, legde men haar uit, en de man zou gearresteerd worden bij aankomst in Parijs. King was erg aangedaan door de feiten en vroeg meteen om een andere zitplaats. Maar dat zag het personeel niet zitten.

“Ze wekten me niet om naar een veiligere zitplaats te verhuizen”, schrijft de misnoegde passagier in een verslag op Medium. “Ze zijn niet ingegaan op mijn vraag – nadat ze me over het voorval op de hoogte hadden gebracht – om ergens anders te gaan zitten.”

“In plaats daarvan lieten ze me over de zedendelinquent klimmen en weer plaatsnemen tussen hem en het raampje, gevangen voor de rest van de vlucht. Ik zat te bibberen en te huilen en probeerde niet ziek te worden.”

“Meer respect voor de dader, dan voor mij”

King is vooral boos op American Airlines, die volgens haar te weinig deed om haar te beschermen in deze situatie. “Jullie wisten dat het om crimineel gedrag ging, jullie hebben de man laten arresteren. En toch hebben jullie niet geprobeerd om hem te doen ophouden of om mijn te beschermen.”

“Jullie kozen ervoor de dader met veel meer respect te behandelen dan de onwetende vrouw die naast hem zat. Als mensen verdienen we meer dan dat.”

Ook de luchtvaartmaatschappij zelf reageerde intussen op het voorval. “American Airlines streeft er altijd naar om al haar reizigers een veilige en comfortabele reiservaring te bezorgen. We gaan grondig analyseren hoe we de situatie op deze vlucht aangepakt hebben en hebben Mevr. King rechtstreeks gecontacteerd. Tijdens de vlucht heeft onze crew versterking aangevraagd voor bij de landing in Parijs. Zij hebben de mannelijke passagier in kwestie ondervraagd over de beschuldigingen.”

Bron: METRO UK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.