Meteen naar de inhoud
Home » De vrouw wordt geholpen door een vreemde – wat er drie jaar later gebeurt, ga je niet geloven!

De vrouw wordt geholpen door een vreemde – wat er drie jaar later gebeurt, ga je niet geloven!

  • door

Drie jaar geleden op een zondag was Chris Wright samen met zijn familie op weg naar de kerk. Onderweg kwamen ze een vrouw tegen. Ze was helemaal alleen aan het lopen met een jerrycan in haar hand.

Het gezin wist dat het tankstation nog een heel eind lopen was. Chris besloot om zijn auto te stoppen en de vrouw een lift aan te bieden. Hij bracht haar naar het station, nadat hij zijn gezin af had gezet bij de kerk.

Hij vroeg aan de vrouw of hij haar op een of andere manier kon helpen. Ze vertelde hem dat ze nogal krap bij kas zat. Chris betaalde voor de benzine en bracht haar naar haar auto. Ze namen afscheid en Chris ging terug richting de kerk. Wat hij niet wist, is dat ze drie jaar later elkaar weer zouden ontmoeten in zijn eigen huis en dat de reünie onvergetelijk zou zijn.

Chris en zijn vrouw (Bron: Facebook)Chris en zijn vrouw (Bron: Facebook)

Drie jaar na het voorval belandde de moeder van Chris in het ziekenhuis vanwege haar Parkinsons. Chris en de familie besloten dat er thuiszorg moest worden geregeld voor hun moeder, toen ze eindelijk ontslagen was uit het ziekenhuis. Op de eerste dag uit het ziekenhuis belde Judy, de moeder, naar Chris om te vertellen hoe goed haar nieuwe verzorgster wel niet was.

 Youtube

“Mijn vader belde me, toen de vrouw net vertrokken was. Hij vertelde dat we haar echt moesten inhuren. Er was iets speciaal aan haar, mijn ouders genoten van haar gezelschap” vertelde Chris aan ABC News.

Ze belde de vrouw in kwestie om en spraken af om elkaar te ontmoeten in het ouderlijke huis. Toen Chris de vrouw, genaamd Tunde Hector, ontmoette, kreeg hij een verhaal te horen wat wel heel bekend in de oren klonk.

 Youtube

Tunde vertelde over een voorval dat drie jaar geleden was gebeurd. Een vreemdeling betaalde voor haar benzine en gaf haar een lift. Chris realiseerde zich meteen waarover de vrouw het had. Toen Tunde Chris herkende, braken ze allebei in tranen uit.

Tunde bleef zorgen voor de moeder van Chris, maar die is inmiddels overleden. Toen besloot Chris en zijn familie om wat voor Tunde te doen.

Tunde vertelde vaak dat ze graag een verpleegster wou worden. De familie begon geld in te zamelen om de studiekosten van Tunde te kunnen betalen. Ze hadden het doel om achthonderd euro in te zamelen, maar binnen een week hadden ze al 500 euro ingezameld.

In de onderstaande video zie je het moment wanneer Tunde het prachtige cadeau ontvangt. Sindsdien is er meer dan 15.000 voor haar ingezameld. Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.