Meteen naar de inhoud
Home » Vrouw ziet hoe haar vriend een 12-jarig meisje seksueel misbruikt en doet hem hiervoor boeten (Foto’s)

Vrouw ziet hoe haar vriend een 12-jarig meisje seksueel misbruikt en doet hem hiervoor boeten (Foto’s)

  • door

Een vrouw uit Maine overreed haar vriend nadat ze hem betrapte hoe hij een 12-jarig meisje aanrandde. De politie trof de 48-jarige James Oliver aan op een oprit met ernstige verwondingen aan zijn been nadat ze ter plaatse werden geroepen wegens huiselijk geweld.

auto1

Oliver, een geregistreerde seksdelinquent, werd door zijn vriendin, de 53-jarige Linda Currier, betrapt hoe hij probeerde een 12-jarig meisje te verkrachten. De confrontatie werd buiten verder gezet en Currier reed Oliver herhaaldelijk aan met haar auto. Currier werd gearresteerd voor rijden onder invloed alsook voor slagen en verwondingen. Ze werd ondertussen in afwachting van haar proces wel vrijgelaten op borg.

Oliver werd naar het ziekenhuis overgebracht, maar later aangehouden. Hij wordt vervolgd voor poging tot verkrachting, aanranding en het niet nakomen van de verplichtingen voor geregistreerde seksuele delinquenten. Hij werd in afwachting van zijn proces overgebracht naar de staatsgevangenis.

auto2

De aanrander werd vroeger al veroordeeld voor de seksuele mishandeling van een minderjarige. De politie zei dat het meisje in kwestie na het incident geen medische verzorging nodig had.

auto3

Wat vind jij van de reactie van deze dame?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.