Meteen naar de inhoud
Home » De vrouw ziet iets ongewoons liggen – dan ontdekt ze wat er in de plantenbak ligt!

De vrouw ziet iets ongewoons liggen – dan ontdekt ze wat er in de plantenbak ligt!

  • door

Vorige week deed een vrouw genaamd Sandi Zani een ontdekking in haar achtertuin in Pensacola, Florida.

Ze zag in een plantenbak een “bolletje wol” liggen. Het bleek echter helemaal geen bolletje wol te zijn. Ze zag het bewegen en ademen en toen Sandi dichterbij keek, zag ze dat het een miauwende kitten was.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Sandi was erg verbaasd. Hoe was de arme kitten op haar veranda terecht gekomen? Haar tuin was tenslotte helemaal afgesloten. Sandi vermoed dat de kitten daar door toedoen van de moeder kat is gekomen. Express of per ongeluk dat weet ze niet. Ze denkt er wat fout is gegaan toen de moeder kat haar kitten wou verplaatsen.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Sandi liet de kitten niet aan zijn lot over. Ze nam de kitten mee en legde deze direct in een doos met warme dekens. Daarna haastte ze zich naar de winkel om eten te kopen voor haar nieuwe viervoetige vriend.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

De katten van Sandi hielden het kleintje goed in de gaten. Gelukkig namen ze hem gelijk in bescherming. De kitten kreeg melk en kon daarna lekker slapen.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

De volgende dag nam Sandi de kitten mee naar de dierenarts om te kijken of alles in orde was. De dierenarts schatte de kitten niet ouder dan twee weken. De kitten had namelijk nog geen tandjes. Sandi voedt haar kitten elke 2-3 uur, als Sandi er niet is dan zorgt een vriend voor de kitten. De kitten groeide snel. De kleine heeft zelfs een speciaal T-shirtje op maar gekregen om warm te blijven. Sandi heeft het kleintje uiteindelijk de naam Kieran gegeven.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

We zijn heel erg blij dat Sandi Kieran een warm welkom heeft gegeven! Elk dierenleven telt! We hebben heel veel respect voor de mensen die zich op deze manier inzetten voor dieren. Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.