Meteen naar de inhoud
Home » Beide vrouwen bedekken de muur met plakband – je zult omvergeblazen zijn door wat ze dan doen

Beide vrouwen bedekken de muur met plakband – je zult omvergeblazen zijn door wat ze dan doen

  • door

Als decoratie kun je bijna alles gebruiken. Vooral met behulp van de vele doe-het-zelf ​​tijdschriften, televisie programma’s, of internet tips. Er wordt vaak gezegd dat je het beste een wit plafond en witte muren kan hebben voor meer licht, en om het gemakkelijker te maken om de kamer te versieren.

De twee vrouwen in het filmpje hebben een bijzonder decoratief ontwerp gemaakt dat heel eenvoudig lijkt om uit te voeren. In het filmpje zien we hoe ze plakband en verschillende soorten muurschilderingen gebruiken. Verbeelding is het thema van deze kleurrijke en elegante doe-het-zelf tip.

Het is makkelijk om dit ook te maken. Begin met het wassen van het oppervlak in kwestie. Vervolgens moet je de hele wand in één kleur verven, als een soort base-laag, of het gewoon laten zoals het is. En dan is het aan jou, zoals je ziet.

Teken met behulp van het plakband geometrische patronen op de muren, als een puzzel. Kies vervolgens de kleur van gevormde patronen. Bekijk de voorbeelden van deze twee vrouwen in het filmpje hieronder.

Dit filmpje geeft geweldige tips voor mooie en gemakkelijk te maken decoraties. Je kunt spelen met verschillende kleuren en vormen op je muur, of in een hele kamer. Waarom niet! Deel je mening over deze leuke tips en deel het filmpje ook met je vrienden en familie op Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.