Meteen naar de inhoud
Home » Vrouwen opgelet: dit moet je weten over mannen met een micro ‘leuter’

Vrouwen opgelet: dit moet je weten over mannen met een micro ‘leuter’

  • door

De beste dingen in het leven zijn de kleine dingetjes. Of toch niet? In het leven moet je het doen met hetgeen dat je gegeven is. Wanneer je naar ‘leuters’ kijkt, zijn de meeste mannen geschapen met een leuter die ‘normaal’ is qua grootte. Helaas is dat niet voor alle mannen het geval. Sommige mannen moeten het doen met een micro leuter. En nee, ook zij zijn daar niet blij mee. Een micro leuter is een leuter die kleiner is dan 3,8 centimeter. Een micro leuter komt bij ongeveer 0,6 procent van alle mannen voor. Maar wat weten we nu eigenlijk over micro leuters en mannen met een micro leuter? En nóg belangrijker: wat willen mannen dat wij weten over een micro leuter?

1. Ze functioneren normaal. De meeste micro leuters werken gewoon normaal. Persoonlijk heb ik geen problemen met harde leuters, klaar komen en plassen. Soms vraag ik me af wat het probleem is van een micro leuters. Hij doet het namelijk gewoon normaal. Het is de samenleving die er een probleem van maakt en dat is wel eens lastig. Ja, mijn leuter is klein, maar hij werkt wel goed!

2. Het is lastig om vrouwen van tevoren te waarschuwen. De meeste vrouwen reageren er slecht op wanneer ik het vertel. Sommige vrouwen worden boos. Dan zeggen ze dingen als: “Hoezo denk je dat ik überhaupt direct een vrij partij met je wil?!” Zo bedoel ik het natuurlijk helemaal niet. Het is ook vervelend als een vrouw direct afhaakt wanneer ik het haar vertel. Dan hebben we nog niet eens de kans gehad om het te proberen en te kijken hoe het gaat. Er is dus echt geen goede manier om het tegen vrouwen te vertellen, helaas.

 data-pin-description=

3. Lieg er niet over. Wij weten zelf óók dat we een kleine leuter hebben. Je hoeft echt niet te zeggen dat hij normaal of zelfs groot is. Ja, dat is echt een keer gebeurd. We weten dat je het aardig bedoelt, maar het is erg frustrerend. Op deze manier wrijf je het er alleen maar meer in dat er iets ‘mis’ met ons is. Wil je een man toch beter laten voelen over zijn micro leuter? Zeg dan dat je de grootte wel fijn vindt. Ieder zo haar smaak! Zolang je niet ontkent dat hij klein is, is het goed.

nummer-sex

4. Een leutervergroting is een mythe. Er is nog nooit iemand geweest die zijn leuter veilig heeft laten vergroten zonder nadelen. Een leutervergroting is gevaarlijk, pijnlijk, duur en vaak niet erg succesvol. Ook kan een leutervergroting het gevoel in de leuter weghalen. Er is veel onzin geschreven over een leutervergroting voor mannen met een microleuter. Ja, je kunt een penisvergroting krijgen als het een echt probleem voor je is, maar er kan slechts één of twee centimeter bij aan. Dat maakt niet eens een enorm verschil. Daarnaast is het dus onwijs duur en wordt het niet vergoed door de verzekering. In het kort: een leutervergroting is een no-go voor iemand met een micro leuter.

 data-pin-description=

5. Vertel het vooral niet door. Het is zo vervelend als je erachter komt dat een vrouw met wie je een vrij partij hebt gehad, heeft doorverteld aan haar vriendinnen dat je een micro leuter hebt. Dat is echt een deuk in je zelfvertrouwen. Het maakt me vaak zelfs onzeker om weer een vrij partij te hebben met iemand. Stel je voor dat jij een probleem zou hebben met je ‘doosje’ en íedereen in je omgeving er van zou weten. Dat zou je ook niet fijn vinden toch? Bijna iedere man met een micro leuter is er wel eens om gepest en dat zou anno 2016 niet meer het geval moeten zijn.

6. Mannen met een micro leuter doen extra hun best in bed om te bewijzen dat ze er wel wat van kunnen. Juist omdat ze zich er voor schamen en vaak negatieve reacties krijgen, willen ze er alles aan doen om te bewijzen dat ze je kunnen vermaken in bed. Zelf heb ik nog niet erg veel ervaring, maar ik hoop ooit de juiste vrouw te vinden die mij en mijn micro leuter respecteert. Een vrij partij draait niet alleen om de daad, ik kan een vrouw op nog veel meer manieren plezieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.