Meteen naar de inhoud
Home » WAARSCHUWING: ‘Killer Insect’ verbrandt de huid , met de dood als gevolg binnen enkele dagen – dood het niet met je blote handen !!

WAARSCHUWING: ‘Killer Insect’ verbrandt de huid , met de dood als gevolg binnen enkele dagen – dood het niet met je blote handen !!

  • door

Racket rapport zei dat er een nieuwe gevaarlijke insect is die een virus bij aanraking verspreidt, en de huid verbrandt! Als je het insect ziet, zoals op de foto,  DOOD HET NIET  met je blote handen.

Volgens het ‘Center Disease Control CDC’, heeft het insect de mogelijkheid om een gevaarlijk virus te verspreiden , wanneer het in contact komt met je lichaam, wat binnen enkele minuten door het hele menselijke systeem circuleert. Het insect werd voor het eerst gespot in India, maar heeft zich sindsdien verspreid naar de Verenigde Staten.

Sinds begin van het jaar werden meer dan duizend mensen met spoed naar de spoedeisende hulp overgebracht,als gevolg  van het virus, en ongeveer 100 mensen zijn gestorven! Dit is de reden waarom het belangrijk is om dit artikel te delen en . De “India Contra Virus” Het heeft zich verspreid door Arizona, Utah, Florida, Louisiana en Georgia, dus vermijd deze gebieden voor nu.

Lees ook Monique bestreed haar agressieve tumor succesvol met wietolie (LEESTIP)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.