‘Zeilmeisje’ Laura Dekker komt met leuk nieuws

We kennen haar allemaal nog wel van haar solo-zeilreis rond de wereld. De 23-jarige Laura Dekker is kortgeleden bevallen van haar eerste kindje, een jongetje.

Vooruitkijken
Dat vertelt ze in het nieuwe televisieprogramma Iedereen had het erover met Art Rooijakkers. Daarin voert de presentator gesprekken met de mensen die ineens (wereld)nieuws waren. De aflevering met Laura is nog niet op televisie geweest, maar kun je nu al wel bekijken op Videoland.

Verre reis
De zeilster was in 2010 volop in de media toen ze op 14-jarige leeftijd in haar eentje de wereld rond wilde gaan zeilen. Dat plan zorgde voor een hoop ophef. Uiteindelijk mocht Laura de reis toch gaan maken. Toen ze op het eiland Sint-Maarten aankwam, werd ze daar bekroond tot jongste solozeiler die de wereld rond heeft gevaren.

Rondreizen
De kersverse moeder geeft aan dat ze haar kleintje niet in de publiciteit wil hebben. En ze hoopt dat het net zo’n avonturier wordt als zijzelf. “Voor mij was die reis zo goed, dat zou ik ook aan mijn kind mee willen geven. Hoe moeilijk dat ook is”, zegt ze. Laura woont met haar vriend in Nieuw-Zeeland.

Bron: RTL Boulevard, Libelle Beeld: Youtube